Δ. Μάντζος: Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το δικό μας εισιτήριο για μία ισχυρή εντολή

Το πρόγραμμά μας είναι «το δικό μας εισιτήριο για μία ισχυρή εντολή και ο οδικός μας χάρτης έως τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές», ανέφερε σε συνέντευξή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

Μιλώντας στον Real FM, συμπλήρωσε ότι «είναι ο κώδικας επικοινωνίας με τους πολίτες σήμερα, αλλά και οι όροι και οι συνθήκες για έναν πραγματικό, υγιή και ειλικρινή προγραμματικό διάλογο μετά τις εκλογές».

Κληθείς να σχολιάσει την άτυπη, όπως είπε, τρέχουσα προεκλογική περίοδο, σημείωσε ότι «κάθε κόμμα πρέπει να παραθέσει στους πολίτες τη δική του εναλλακτική πρόταση απέναντι σε μία ανεπαρκή κυβερνητική πολιτική».

Πρόσθεσε δε ότι «Η δουλειά που έχει να επιτελέσει η σοσιαλδημοκρατία σε όλη την Ευρώπη είναι να δώσει λύσεις, για ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος».

Χαρακτήρισε τις φετινές εθνικές εκλογές μία ενδιαφέρουσα διαδικασία, καθώς «οι πολίτες, μετά από χρόνια επάλληλων κρίσεων, θα έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν την πολιτική του μέλλοντος. Οι νέοι αλλά και οι πολίτες που έχουν απογοητευτεί, όσοι βρίσκονται “εκτός των τειχών”, θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τη χώρα την επόμενη ημέρα».

Επανέλαβε παράλληλα ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι «το δικό μας εισιτήριο για μία ισχυρή εντολή και ο οδικός μας χάρτης έως τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές. Είναι ο κώδικας επικοινωνίας με τους πολίτες σήμερα, αλλά και οι όροι και οι συνθήκες για έναν πραγματικό, υγιή και ειλικρινή προγραμματικό διάλογο μετά τις εκλογές».

Εκτίμησε δε, ότι «το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής θα δείξει εάν η πολιτική μας πρόταση έχει ισχυροποιηθεί και έχει τύχει τέτοιας εμπιστοσύνης από τους πολίτες και εάν έχουμε τέτοια δύναμη στα χέρια μας, ώστε να αλλάξουμε το πολιτικό παράδειγμα».

«Θέλουμε να ανατάξουμε τη ζημιά των κυβερνήσεων 2015-2019 και 2019-2023 στη μεσαία τάξη, στη νέα γενιά, στις πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας την παραίτηση του πρώην πια βουλευτή της ΝΔ, Θέμη Χειμάρα, ο Δημήτρης Μάντζος αντιπαρέβαλε τη διαχείριση της υπόθεσης Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας ότι «δεν έχει υπάρξει γρηγορότερη διαγραφή στελέχους από κόμμα για υπόθεση διαφθοράς. Δείτε πόσα μερόνυχτα χρειάστηκε η κυβέρνηση για να αποφασίσει τι θα κάνει με τον κ. Χειμάρα μέχρι τελικά να παραιτηθεί ο ίδιος ο βουλευτής. Δεν υπήρξε πειστική αντίδραση».

Σημείωσε ακόμη ότι «πρέπει ίσως να δώσουμε μία επικαιροποιημένη έκδοση του Συντάγματος στους επόμενους βουλευτές της ΝΔ για να…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: