Δανάη Μιχαλάκη: Η αδημοσίευτη φώτο από τον γάμο της με τις «Μέλισσες» είναι… όνειρο!

Δανάη Μιχαλάκη: Η αδημοσίευτη φώτο από τον γάμο της με τις «Μέλισσες» είναι... όνειρο!

Ο γάμος τους έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.Η νύφη ντύθηκε στο PɪɴᴏDɪLᴏᴛᴏ, το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης και ήταν μια κούκλα! Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, έφτασε στις 18:40 το Σάββατο 7 Αυγούστου στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.
Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για πάντα!

Από αυτή τη σημαντική μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι συνεργάτες της Δανάης Μιχαλάκη από τη σειρά του, ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και ο Κωστής Σαββιδάκης που υποδύεται τον Παππά Γρηγόρη δημοσίευσε μία ονειρική φωτογραφία με όλες τις “Μέλισσες” παρέα!Ο Κωστής Σαββιδάκης δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον γάμο της ηθοποιού και σχολίασε: “Δανάη και Γιώργο σας ευχαριστούμε…Να ζήσετε ευτυχισμένοι…Με αγάπη από το Διαφάνι…”!Δείτε την και εσείς και θα ξετρελαθείτε στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: