Δεν έχουν τέλος οι… φασαρίες για τον πρίγκιπα Άντριου – Έστησε εταιρεία με πρώην τραπεζίτη που έχει εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο

Δεν έχουν τέλος οι... φασαρίες για τον πρίγκιπα Άντριου - Έστησε εταιρεία με πρώην τραπεζίτη που έχει εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μπίζνες κάνει ο πρίγκιπας Άντριου με έναν πρώην τραπεζίτη, ο οποίος παραιτήθηκε ύστερα από σωρεία κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Χάρι Κίογκ παραιτήθηκε το 2018 από την ιδιωτική τράπεζα Coutts που χρησιμοποιείται από την Βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Εκεί εργάστηκε ως «ιδιωτικός τραπεζίτης» του δούκα του Γιορκ για 20 χρόνια.

O Κιογκ πάντως αρνείται κάθε κατηγορία περί σεξουαλικής παρενόχλησης νεαρών γυναικών, ενώ καμία από τις γυναίκες συναδέλφους του δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του.

To γεγονός ότι ο πρίγκιπας Άντριου ίδρυσε μια εταιρεία με έναν «ταπεινωμένο» τραπεζίτη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σχολιάζεται από τον βρετανικό Τύπο.

Ο Δούκας του Γιορκ είχε συνεργάστηκε με τον Χάρι Κιόγκ, όταν εργαζόταν στην τράπεζα της Βασίλισσας Ελισάβετ, Coutts, πριν την παραίτησή του τον Μάρτιο του 2018.

Πολλές νεαρές γυναίκες είχαν σπεύσει να τον κατηγορήσουν ότι τις είχε αγγίξει με ανάρμοστο τρόπο και τους έκανε άσεμνα σχόλια γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από την τράπεζα.

Για παράδειγμα, μία 20χρονη ασκούμενη τον κατηγόρησε ότι είχε βάλει στο χέρι του σε ευαίσθητα σημεία της, ενώ άλλη ότι της είχε ψιθυρίσει στο αυτό ότι «αν μπορούσε, θα την έπαιρνε μαζί του».

Φαίνεται όμως ότι ο πρίγκιπας Άντριου δεν πτοήθηκε από το ροζ παρελθόν του παλιού του φίλου -αφού και ο ίδιος βρεθεί σε χειρότερη θέση. Μάλιστα τον κάλεσε και στο γάμο της κόρης του, Ευγενίας,  το 2018.

Η εταιρεία «Lincelles» του Άντριου ιδρύθηκε τον περασμένο Ιούνιο και αποτελεί ένα «όχημα» για τις οικογενειακές επενδύσεις του, όπως αναφέρουν οι Τimes επισημαίνοντας ότι η επιχείρηση μπορεί να αποφύγει να αποκαλύψει τα κέρδη ή τα έσοδά της.

Ο πρίγκιπας Άντριου ελέγχει το 75% της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι, η εικόνα του δούκα του Γιορκ έχει αμαυρωθεί φέρνοντας σε δεινή θέση τα βρετανικά Ανάκτορα ύστερα από τις αποκαλύψεις ότι ο φίλος του Αμερικανός χρηματιστής-παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν, του προωθούσε ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Οι «σκλάβες του σεξ» φέρεται να είχαν ικανοποιήσει τον πρίγκιπα Άντριου στις επαύλεις του Έπσταϊν αλλά και ταξιδεύοντας με το τζετ του Αμερικανού παιδόφιλου «Lolita Express».

Ειδήσεις σήμερα: 

Γεωργιάδης: Το «click inside» δυσκολεύει την αγορά – Θέλουμε πλήρες άνοιγμα – Δεν ήρθε η ώρα για κατάργηση του sms

Πιερρακάκης: Κλείστηκαν 60.000 ραντεβού για εμβολιασμό σε λίγες ώρες από την ομάδα 30-39

Συναγερμός στη Λαμία: Ένα ολόκληρο γυναικείο μοναστήρι κόλλησε κορωνοϊό!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: