Διαφωνία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τη συμμετοχή στις χθεσινές κινητοποιήσεις

Διαφωνία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τη συμμετοχή στις χθεσινές κινητοποιήσεις

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Λίγες ώρες μετά τις απεργιακές συγκεντρώσεις, στις επιτροπές της Βουλής ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία της β΄ανάγνωσης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου την προσεχή εβδομάδα να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Ολομέλεια, με πιθανή τη διάθεση τριών συνεδριάσεων, για ευρεία εκπροσώπηση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων στην επικείμενη συζήτηση. 

Στις χθεσινές κινητοποιήσεις αναφέρθηκαν, νωρίτερα σήμερα, οι εισηγητές των κομμάτων, με διαφορετικές πάντως εκτιμήσεις για το εύρος της συμμετοχής των εργαζομένων σε αυτές.

ΝΔ: Μεγάλη κινητοποίηση αλλά έλειπαν οι εργαζόμενοι

Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο σχολίασε τις χθεσινές κινητοποιήσεις ο εισηγητής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. «Μάθαμε, χθες, τι εννοούσε τόσο η αντιπολίτευση όσο και η ΓΣΕΕ, με την προειδοποίηση ότι θα δώσουν τη ‘μητέρα όλων των μαχών’. Πράγματι τα έδωσαν όλα στις χθεσινές συγκεντρώσεις. Κινητοποιήσατε όλα τα διαθέσιμα στελέχη, όλα τα οργανωμένα μέλη, ακόμα και έμμισθους συνεργάτες. Αυτό που θα έλεγε και ο Λένιν, ‘επαγγελματίες επαναστάτες’. Καλά κάνατε. Το πρόβλημα όμως της χθεσινής κινητοποίησης, σε καμία περίπτωση δεν ήταν η οργάνωσή της. Ήταν τεχνικά άρτια. Τα πανό ήταν πολύ ωραία, φροντισμένα. Η αφισοκόλληση ευρύτατη, πλακάτ πανάκριβα και χιλιάδες χαρτιά με τα οποία γέμισε η Αθήνα. Αυτό όμως που κατά τη γνώμη μου πραγματικά έλειπε, ήταν οι χιλιάδες των εργαζόμενων που θέλατε αλλά δεν ήρθανε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «παρά τη μεγάλη κινητοποίηση, παρά τα ακραία ψέματα της αντιπολίτευσης, παρόλη τη συμμετοχή σύσσωμη, του εργοδοτικού συνδικαλισμού – έτσι αποκαλείτε κ. Κατσώτη την ΓΣΕΕ- παρά τη συμμετοχή σύσσωμου του κομματικά ελεγχόμενου συνδικαλισμού του ΠΑΜΕ, πράγματι η προσπάθεια ήταν μεγάλη αλλά εξίσου μεγάλη είναι και η απογοήτευση των εργατοπατερικών κομμάτων από τα πενιχρά αποτελέσματα. Η μόνη πραγματική συμμετοχή των εργαζομένων ήταν οι υπάλληλοι του Δήμου που κλήθηκαν να καθαρίσουν το χαρτοβασίλειο που αφήσατε πίσω σας».

Ο κ. Μαραβέγιας είπε ακόμα ότι «οι απονευρωμένες χθεσινές συγκεντρώσεις της αντιπολίτευσης, θύμισαν προεκλογικές συγκεντρώσεις, πριν από δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, του Κινήματος Αλλαγής και των μικρότερων κομμάτων που είχαν βασικό σύνθημα ότι θα καταργηθεί το 8ωρο».

«Είχατε φτιάξει ένα παραμύθι ότι θα καταργήσει ο Μητσοτάκης το 8ωρο και το 7ήμερο. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία σας έχει πάρει είδηση. Αποδείχθηκε ότι εκείνη που φοβάται είναι η αντιπολίτευση που βλέπει…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: