Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Το φλερτ είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί κάποιος να προσελκύσει ένα πρόσωπο το οποίο «έχει βάλει στο μάτι», επειδή για κάποιον, άγνωστο, λόγο κάνει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά και κρατάει το σώμα του σε εγρήγορση.
Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όταν επιθυμεί σφοδρά κάποιο άτομο και θέλει να το κατακτήσει. Με βάση την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου, παρακάτω θα διαβάσεις την καλύτερη συμβουλή για τα ζώδια του αέρα, που θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τόσο την ικανότητα όσο και την τεχνική τους στην διαδικασία κατάκτησης του αντικείμενου του πόθου τους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσύ Δίδυμε, είσαι το ζώδιο που μπορεί να εκτιμήσει τις ευφυείς και σπιρτόζικες κουβέντες, δίνεις προτεραιότητα στη δύναμη του λόγου όσον αφορά στα θέματα αποπλάνησης.

Για τις γυναίκες μια κοφτή ανάσα ή ένα δυνάμωμα του τόνου της φωνής είναι συχνά αρκετό για να προσελκύσει τους άντρες. Οι άντρες Δίδυμοι από την άλλη μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικοί με μια βαθιά και πιο γεμάτη φωνή (όπως στο ραδιόφωνο).
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: