Δίκη Λιγνάδη: Η άφιξη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με χειροπέδες

Δίκη Λιγνάδη: Η άφιξη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με χειροπέδες

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, τρεις εκ των οποίων σε ανήλικους άνδρες.Στο δικαστήριο σήμερα βρίσκονται είναι τα 3 από τα 4 θύματα. Η δίκη θα ξεκινήσει με την κατάθεση του πρώτου μηνυτή ο οποίος είναι σήμερα 26 ετών και υποστηρίζει ότι ο Λιγνάδης τον είχε βιάσει όταν ήταν ακόμα ανήλικος.
Η δίκη θα ξεκινήσει στις 11:00 λόγω στάσης εργασίας.Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, με συνήγορο τον Αλέξη Κούγια, αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες.

Το gossip-tv βρίσκεται στα δικαστήρια και παρακολουθεί τις εξελίξειςΝα θυμίσουμε πως στις 11 Φεβρουαρίου, προσήλθε στο δικαστήριο με αποδοκιμασίες.Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έκανε δεκτό το αίτημα που υπέβαλλε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, επικαλούμενος φόρτο εργασίας.Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει να διακοπεί η δίκη σε σύντομη όμως δικάσιμο και να υπάρξει προγραμματισμός για τις επόμενες δικασίμους, όπως και τελικά έγινε.Ο δικηγόρος του μάλιστα Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του είπε ότι «είναι η πρώτη δίκη με βιασθέντα άνδρα, σκοπός να εδραιωθεί το τρίτο φύλο».Παρόντες εκείνη την ημέρα στο δικαστήριο ήταν ο αδελφός του κατηγορούμενου, Γιάννης Λιγνάδης, αλλά και η βουλευτής και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστόπουλου. Ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή τεσσάρων ανηλίκων και νεαρών ανδρών, δεν τοποθετήθηκε στο δικαστήριο. Εισήλθε στην αίθουσα με χειροπέδες και αποδοκιμασίες λίγο μετά τις 9:30 και οδηγήθηκε στο εδώλιο.Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: