Δήμητρα Καστρίτση κατά Πετρούνια: «Ο Λευτέρης μηδένισε το metoo, μηδένισε εμάς»

Δήμητρα Καστρίτση κατά Πετρούνια: «Ο Λευτέρης μηδένισε το metoo, μηδένισε εμάς»

Η Δήμητρα Καστρίτση είπε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται: «η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν άστοχη διότι μηδένισε το κίνημα, μηδένισε την Σοφία Μπεκατώρου και μηδένισε και εμάς. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εδώ και επτά μήνες υπάρχει έστω και μία ανάρτηση του Λευτέρη που να δείχνει τη συμπαράσταση προς τους συναθλητές του. Διότι άκουσα ότι ήταν και αγέννητος. Πως γίνεται να ήταν αγέννητος όταν με την γυναίκα του ήμασταν συναθλήτριες;».

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι στο pre wedding party Φίλιππου-Νίνας Φλορ; Ποιες εντυπωσίασαν

Και πρόσθεσε:«Έχουμε συμπορευθεί μαζί, έχουμε κλάψει μαζί, έχουμε πονέσει μαζί, ζούσαμε μαζί στις εγκαταστάσεις οπότε που απευθύνεται ο Λευτέρης; Που ήταν;».

Και τόνισε: «Η συγγνώμη που είπε που απευθυνόταν; Απευθυνόταν στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Συγγνώμη ζητάς από τα θύματα. Στην Ελλάδα αφιερώνεις τα μετάλλια σου» συμπλήρωσε η αθλήτρια. «Καταλαβαίνετε ότι έχουμε υποστεί κακοποίηση και μιλάμε με εάν και εάν και εάν… Κακοποίηση όχι για ψυχολογική βία. Μιλάμε για σωματική βία, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις».Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!Διαβάστε επίσης:Μπεκατώρου για Πετρούνια: Πιστεύω πως ήταν κακώς κείμενο – Στηρίζω όλα τα θύματα κακοποίησηςΗ αποκάλυψη της Τσιμτσιλή: «Μίλησα με τη Βασιλική Μιλλούση. Ήταν πολύ χάλια, έκλαιγε»Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ δημόσια συγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες» (Video)Πετρούνιας: Άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του για το #metoo αλλά επιχειρεί να τις σβήσει αμέσως!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: