Δημήτρης Μακαλιάς: Οι αστείες φωτογραφίες με την 1,5 μηνών κόρη του

Δημήτρης Μακαλιάς: Οι αστείες φωτογραφίες με την 1,5 μηνών κόρη του

Νέα καθημερινότητα για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη μετά και τον ερχομό της κόρης τους.Το ζευγάρι από τις πρώτες ημέρες της γέννησης του μωρού, μοιράζεται στα social media τρυφερές στιγμές μαζί του με τον γνωστό ηθοποιό να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.https://www.instagram.com/p/CmepuLrIRRK«Αγάπη μου… Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα.Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις…», είχε γράψει σε ένα ποστ του αναρτώντας μια φωτογραφία που κρατά τη νεογέννητη κόρη του αγκαλιά.

Οι φωτογραφίες με την μπέμπα στη σπηλιάΤην περίοδο των γιορτών το ζευγάρι έκανε μια κοντινή απόδραση έχοντας μαζί του και το μωρό. Ο Δημήτρης Μακαλιάς μοιράστηκε με τους ακολούθους του, μερικές φωτογραφίες άκρως χιουμοριστικές σχολιάζοντας:«Μέσα στη σπηλιά βρήκαμε ακόμα πιο παιχνιδιάρικη διάθεση! Δε μας σταματά τίποτα.Υγ: όχι, δεν ακολουθεί φωτογραφία μετά την πτώση μου. Δε θέλετε.Υγ2: όταν η μικρή βαρέθηκε να με βλέπει να χαροπαλεύω την έβαλα απευθείας στο αμάξι με το «αυγό» της. Άντεξε @antigoni_psichrami ευχαριστώ για τη φωτογραφία. Μας πήρε μόνο 49 προσπάθειες και μερικά σπασμένα πλευρά».

Η ζωή με το μωρό στο σπίτι Ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή του Open « Ποιος είναι πρωινιάτικα» σε συνέντευξή του στο «7 μέρες tv», μίλησε για τη ζωή στο σπίτι με δύο παιδιά.«Ενώ ξέραμε πού θα οδηγήσει αυτή η εμπειρία, μιας που μας ήταν γνώριμη, τελικά μας άνοιξε καινούργια μονοπάτια, κυρίως συναισθηματικά. Και φάνηκε ότι η γνώση δεν αφαίρεσε τίποτα από τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς. Βέβαια, είναι πιο δύσκολα γιατί έχεις ήδη ένα παιδί, οπότε είσαι ήδη πιο κουρασμένος, έχεις και άλλο ένα παιδί στο οποίο πρέπει να αφιερώνεις εξίσου πολύ χρόνο και το ότι αποκτήσαμε κορίτσι, ενώ είχαμε αγόρι, είναι μια καινούργια πίστα, ένα καινούργιο παιχνίδι που είναι τελείως άγνωστο».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: