Δημήτρης Μαζιώτης: «Το 2022 ήταν για μένα μια χρονιά – γέφυρα»

Δημήτρης Μαζιώτης: «Το 2022 ήταν για μένα μια χρονιά - γέφυρα»

Ο Δημήτρης Μαζιώτης φέτος υποδύεται τον Γαβριήλ Γιαμλόγλου στο «Κόκκινο ποτάμι». Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη χρονιά που φεύγει αλλά και για την ενασχόλησή του με τα κεριά.
Τι σας χάρισε και τι σας στέρησε το 2022 που το αποχαιρετούμε σε λίγες ημέρες; «Το 2022 ήταν για μένα μια χρονιά – γέφυρα που θα με οδηγήσει στο 2023, όπου θα συμβούν πολύ ωραία πράγματα».

Τι προοπτικές έχει λοιπόν η νέα χρονιά για εσάς; Ποια είναι η θέα που βλέπετε από αυτήν τη γέφυρα; «Θα έχετε παρατηρήσει στα ταξίδια που κάνετε ότι επάνω στις γέφυρες οι επισκέπτες τοποθετούν λουκέτα. Αυτά ‘ζ τα λουκέτα συμβολίζουν τι θέλουμε να ξεκλειδώσουμε στη ζωή μας. Η γέφυρα, λοιπόν, του 2022 είχε επάνω της λουκέτα που θέλω να ξεκλειδώσουν για εμένα πράγματα μέσα στο 2023».Όπως είναι; «Κατ’ αρχάς, θέλω να έχω υγεία και να αρχίζω να γεύομαι τη μαγεία της δημιουργίας για την οποία τόσο πολύ έχω πασχίσει».Πέραν όλων των δραστηριοτήτων σας, φτιάχνετε και κεριά. «Μέσα στην καραντίνα μού γεννήθηκε η ανάγκη να δημιουργήσω με αυτό τον τρόπο. Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και, σιγά σιγά, χωρίς να το έχω σκοπό και στόχο, έστησα μια καινούργια εταιρεία που φτιάχνει αρωματικά κεριά, 100% φυτικά με σόγια, και χαίρομαι διότι πηγαίνει πολύ καλά. Χαρίζω στους ανθρώπους όμορφες αρωματικές ημέρες και βραδιές!», λέει στο 7 μέρες tv

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: