Ε. Αχτσιόγλου: Κανένα σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Ε. Αχτσιόγλου: Κανένα σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«Κανένα σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας δεν προβλέπεται από την κυβέρνηση», τόνισε σε συνέντευξή της η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι το δημόσιο χρέος εκτινάχτηκε, ενώ έχουν καταχρεωθεί μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νοικοκυριά. 

Η κ. Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ρ/σ «maxfm» της Πάτρας, για την κατάσταση της οικονομίας, ανέφερε ότι  «το 2020 η Ελλάδα είχε βαθιά ύφεση, ενώ όχι απλώς δεν στηρίχθηκε η κοινωνία αλλά δεν δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις ανάκαμψης. 
«Με υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις η κυβέρνηση πυροβολεί τα πόδια της χώρας για την επόμενη μέρα, ενώ ο νέος πτωχευτικός κώδικας της ΝΔ τους απειλεί όλους με γενικευμένες πτωχεύσεις», δήλωσε. 

Η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας. Λέει ότι αίρει το λοκ-ντάουν αλλά δεν στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Πώς αυτές θα αγοράσουν εμπόρευμα, πώς θα πληρώσουν τις σωρευμένες υποχρεώσεις τους; Πώς θα καταναλώσουν οι φτωχοποιημένοι εργαζόμενοι την επόμενη μέρα; Θα υπάρξει κούρεμα χρεών; Θα ανοίξουν οι τράπεζες τη στρόφιγγα για να περάσει χρήμα στην πραγματική οικονομία ή θα συνεχίσουν να δανειοδοτούν μόνο πέντε-έξι εκλεκτούς μεγάλων επιχειρήσεων;».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επεσήμανε ότι «ο κ. Μητσοτάκης ψάχνει ένα παράθυρο ευκαιρίας που θα του επιτρέψει να προχωρήσει σε εκλογές,γιατί αισθάνεται την πίεση από τη γενικευμένη κοινωνική δυσαρέσκεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για εκλογές, αν προκύψουν, αλλά, αυτή την ώρα, η προτεραιότητα είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές».

Αναφερόμενη στην πανδημία, η κ. Αχτσιόγλου είπε πως  «Η πολιτική της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από φοβερές αντιφάσεις, που σχηματίζουν την εικόνα ενός απόλυτου μπάχαλου». 

«Οι πολίτες έχουν μείνει άναυδοι από τις κυβερνητικές αποφάσεις», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «το πιο παρατεταμένο λοκ-ντάουν στην Ευρώπη ήταν τελικά εντελώς αποτυχημένο», γιατί «η κυβέρνηση δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας, δεν συνταγογράφησε δωρεάν τεστ, δεν έλαβε μέτρα στους μαζικούς εργασιακούς χώρους και τα μέσα μαζικής μεταφοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: