Ε.Ε.: Επανεκκίνηση με δείγματα γραφής

Ε.Ε.: Επανεκκίνηση με δείγματα γραφής

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Από την έντυπη έκδοση

Του Νίκου Μπέλλου
nbellos@nftemporiki.gr

Η Τουρκία θα πρέπει να δώσει δείγματα γραφής μέχρι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου, σχετικά με την προσφορά της Ε.Ε. για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις επανεκκίνησης των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό προκύπτει από τις χθεσινές διευκρινίσεις των εκπροσώπων της Κομισιόν για τα αποτελέσματα της προχθεσινής επίσκεψης στην Άγκυρα των προέδρων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και της συνάντησής τους με τον πρόεδρο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Έρικ Μαμέρ, «ο στόχος της συνάντησης δεν ήταν η λήψη αποφάσεων, αλλά να μεταφερθούν οι ευρωπαϊκές θέσεις στον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν. Αυτό που θέλαμε ήταν να διασφαλιστεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος άκουσε απευθείας από την ευρωπαϊκή πλευρά ποια είναι τα αιτήματα και οι προσδοκίες της Ε.Ε. για μια σειρά θεμάτων, συνέχισε, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει χρόνος για να εκτιμήσουμε εάν η Τουρκία έλαβε υπόψη αυτά τα αιτήματα και αυτό θα γίνει στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Ιούνιο».

Ευρωπαϊκό πρόβλημα

Σχετικά με Κυπριακό και απαντώντας χθες σε άλλη ερώτηση, η εκπρόσωπος του ύπατου εκπροσώπου Ζοζέπ Μπορέλ, ανέφερε ότι η Ε.Ε. είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια που τόσο οι ηγέτες όσο και τα Ηνωμένα Έθνη κρίνουν πιο χρήσιμη.

Πρόκειται για ευρωπαϊκό πρόβλημα, δηλαδή της Ε.Ε., δεδομένου ότι η Κύπρος είναι κράτος-μέλος της και η περιφερειακή σταθερότητα και ευημερία στην Ανατολική Μεσόγειο συνδέεται στενά με μια λύση στο Κυπριακό, τόνισε.

Όπως είπε, μια μελλοντική διευθέτηση θα πρέπει να συνάδει με το κεκτημένο και τις διασφαλίσεις της Ε.Ε., την ακεραιότητα και τις ευθύνες και τις διαδικασίες λήψης των ευρωπαϊκών αποφάσεων. «Η Ε.Ε. είναι παρατηρητής της επίσημης Διάσκεψης για την Κύπρο και όσο πιο γρήγορα η Ε.Ε. συμμετέχει πλήρως στις ανανεωμένες συνομιλίες για διευθέτηση, τόσο το καλύτερο» υπογράμμισε. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: