ΕΧΑΕ: 3o Athex Mid Cap Conference

Cnl Capital: Στο 1,82% το ποσοστό των ιδίων μετοχών

 

 

     
  ΕΧΑΕ: 3o Athex Mid Cap Conference

 

ΕΧΑΕ: 3o Athex Mid Cap Conference  
Δελτίο Τύπου 15/10/2020

 

3o Athex Mid Cap Conference

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 3ο Αthex Mid Cap Conference που διοργάνωσε  διαδικτυακά ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Για μία ακόμη χρονιά, υψηλόβαθμα στελέχη 10 εισηγμένων επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εγχώριους αλλά και ξένους θεσμικούς επενδυτές και να τους ενημερώσουν για την πορεία των εταιρειών τους  καθώς και για τον στρατηγικό σχεδιασμό  και τις προοπτικές τους όπως αυτές διαγράφονται.

 

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση ήταν οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Cenergy, Eλβαλ Χαλκόρ, Ευρωπαϊκή Πίστη,  ΕΧΑΕ , ΕΥΑΘ, Κρι-Κρι, ΟΛΠ, Πλαστικά Θράκης και Quest.

 

Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές αλλά και την βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους.

 

To ενδιαφέρον που καταγράφηκε φέτος ήταν αυξημένο, στοιχείο που αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι ο αριθμός των επαγγελματιών της αγοράς που έδωσαν το παρών καθώς και ο αριθμός των εταιρειών που αντιπροσώπευαν ξεπέρασε κατά πολύ τα περσινά μεγέθη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα ενισχυμένη ήταν  και φέτος η συμμετοχή των αλλοδαπών επενδυτών. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν 119 επαγγελματίες της αγοράς από 46 εταιρείες και έγιναν 385 συναντήσεις. 

 

 

 

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου ΕΧΑΕ: 3o Athex Mid Cap Conference

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.capital.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: