ΕΕΑ: Δεν τηρήθηκαν οι προαναγγελίες σχετικά με τη διάρκεια παράτασης των μισθωμάτων ακινήτων του Δημοσίου

ΕΕΑ: Δεν τηρήθηκαν οι προαναγγελίες σχετικά με τη διάρκεια παράτασης των μισθωμάτων ακινήτων του Δημοσίου

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Την έκπληξή της εκφράζει η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε επιστολή της προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, διότι στο κατατεθειμένο σχέδιο νόμου “Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου του Δημόσιου Τομέα, Σύμβουλος Ακεραιότητας στη δημόσια διοίκηση και άλλες διατάξεις για τη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση”, όπως σημειώνει, «δεν τηρήθηκαν οι προαναγγελίες σχετικά με τη διάρκεια παράτασης των μισθωμάτων ακινήτων του Δημοσίου». Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει η σχετική πρόβλεψη για τριετή παράταση αλλά για διετή.

Το Επιμελητήριο υπενθυμίζει στην επιστολή του ότι σε τηλεδιάσκεψη που είχε οργανώσει στις 17 Μαρτίου 2021, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης είχε προαναγγείλει την απόφαση του για παράταση τριών ετών στα μισθώματα ακινήτων του Δημοσίου. Υπογραμμίζεται ότι, την ανακοίνωση του υπουργού είχε χαιρετίσει η διοίκηση του ΕΕΑ, καθώς αποτελούσε βασικό αίτημα της με στόχο την στήριξη των επιχειρήσεων εν μέσω της πανδημίας και ανέμενε την τυπική ανακοίνωση του υπουργείου για την εφαρμογή της σχετικής απόφασης.

Όμως, όπως σημειώνεται στην επιστολή: «με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο κατατεθειμένο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών “Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου του Δημόσιου Τομέα, Σύμβουλος Ακεραιότητας στη δημόσια διοίκηση και άλλες διατάξεις για τη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση” και δη στο άρθρο 49 αυτού (που αφορά στις παρατάσεις μισθώσεων δημοτικών ακινήτων και κυλικείων) δεν υπάρχει η σχετική πρόβλεψη για τριετή παράταση αλλά για διετή».

Η διοίκηση του ΕΕΑ με επιστολή που απέστειλε προς την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, ζητά την τήρηση της δημόσιας προαναγγελίας του κ. Βορίδη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση για πολλές επιχειρήσεις -ειδικά από τον χώρο της εστίασης- θα είναι αδύνατη η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία τους.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: