Ελένη Καρακάση: «Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή»

Ελένη Καρακάση: «Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή»

Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για την περίοδο που είχε παραπάνω κιλά και τη δίαιτα που ακολούθησε για να χάσει μέσα σε έναν χρόνο 35 κιλά.
Η ηθοποιός τόνισε: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά, στο 1,60 ύψος που έχω. Δεν είχα κάνει δίαιτα. Μου άρεσε το φαγητό, έτρωγα, ήταν η διέξοδός μου. Ξεκίνησα το ’91 την πρώτη δίαιτα. Σε διάστημα ενός χρόνου είχα χάσει 35 κιλά. Στα επόμενα πέντε χρόνια από τα 70 είχα ξαναπάει στα 85 κιλά. Εκεί τότε ξαναξεκίνησα μία μεγάλη δίαιτα που εκεί ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω κάνει στον εαυτό μου.»!

Και πρόσθεσε η Ελένη Καρακάση: «Θυμάμαι ότι από Ιούνιο ως τον Δεκέμβριο, από τα 85 στα 51,5 κιλά. Εκεί σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω νευρική ανορεξία. Επίσης, είμαι τυχερή γιατί δε μπορώ να προκαλέσω στον εαυτό μου εμετό. Έχω βιώσει το να με κοιτάζω στον καθρέφτη, να έχω πάει 49 κιλά, και με έβλεπα χοντρή», είπε η Ελένη Καρακάση.«Σε λίγες ημέρες κλείνω τα 49. Βλέπω ότι πλέον χάνω πολύ δύσκολα. Αλλά κάνοντας διατροφή σωστή, χάνω λίπος. Αλλά δεν έχανα βάρος. Στη ζυγαριά έβλεπα το ίδιο»!Δείτε το βίντεο παραπάνω!Διαβάστε επίσης:Ελένη Καρακάση: «Οι Άγριες Μέλισσες χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό, είναι αρκετοί αυτοί που κόλλησαν»Όλα για τη ζωή μας: Αυξομειώσεις βάρους και ψυχοσωματικά με καλεσμένες Καρακάση και Αλεξανδράκη

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: