Ελληνική Λύση: «Έπεσε» και ο προσωπικός λογαριασμός του Κ. Βελόπουλου στο Twitter

Ελληνική Λύση: «Έπεσε» και ο προσωπικός λογαριασμός του Κ. Βελόπουλου στο Twitter

Tην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Twitter, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το κόμμα του οποίου ηγείται. Καταγγέλλει δε τους «εγκάθετους της Ν.Δ. και λοιπούς “εχθροπαθείς”», οι οποίοι «παραβίασαν κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Υπενθυμίζει πως «είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία Τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης» και προσθέτει: «Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν.

Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα» δηλώνει η Ελληνική Λύση.

Προτεινόμενα για εσάς

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: