Ελληνική Λύση για πανδημία: Συνεχίζονται τα εγκληματικά λάθη- Αμετανόητη η κυβέρνηση

Ελληνική Λύση για πανδημία: Συνεχίζονται τα εγκληματικά λάθη- Αμετανόητη η κυβέρνηση

Για εγκληματικά λάθη εγκαλεί την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου  Πλεύρη

«Η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υπουργού εμφανίζεται αμετανόητη και επιμένει να διαπράττει τα ίδια εγκληματικά λάθη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, συμπληρώνοντας ότι «Αντί να προβεί έστω και τώρα στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, επιμένει στα κατασταλτικά μέτρα που έχουν εκτροχιάσει – εκ του αποτελέσματος – την πορεία της πανδημίας, προκαλώντας παράλληλα οικονομική και κοινωνική κρίση».

Η Ελληνική Λύση συνεχίζει σημειώνοντας ότι «Προκαλεί εντύπωση πάντως η παραδοχή του υπουργού ότι η Ελλάδα καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που ακυρώνει τον ισχυρισμό του ότι οι καταγγελίες για πλημμελή λειτουργία συγκεκριμένων ΜΕΘ, δεν ισχύουν. Καταγγελίες που μάλιστα προκάλεσαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης». 

«Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης δυστυχώς, διαψεύδονται από την ίδια την πραγματικότητα. Κανένα ‘ακαταδίωκτο’ δεν μπορεί να συγκαλύψει τις καταστροφικές της επιλογές», καταλήγει στην ανακοίνωσή τις η Ελληνική Λύση. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: