Ελληνοτουρκικά: “Έρχονται βαριές παραχωρήσεις εντός του θέρους”! Άρθρο του Μαν.Κοττάκη

Ελληνοτουρκικά: "Έρχονται βαριές παραχωρήσεις εντός του θέρους"! Άρθρο του Μαν.Κοττάκη

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Ελληνοτουρκικά: "Έρχονται βαριές παραχωρήσεις εντός του θέρους"! Άρθρο του Μαν.Κοττάκη

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης μ΄ ένα άρθρο του αποδομεί πλήρως το σχεδόν…πανηγυρικό κλίμα για την επίσκεψη Τσαβούσογλου και επισημαίνει κάτι το οποίο κι εμείς στο Militaire.gr βιώνουμε .Όσοι γράφουν όχι ενάντια στην κυβέρνηση -όπως θέλουν να το παρουσιάζουν οι κυβερνώντες- αλλά με βάση την απλή,κοινή λογική του μέσου πολίτη, παρουσιάζονται όπως γράφει ο Μανώλης Κοττάκης “ως οι τρελοί  του χωριού” που δεν βλέπουν ότι όλα πάνε τέλεια. Για να τελειώνουμε μία δια παντός μ΄ αυτό το θέμα και να απαντήσουμε και συνολικά σε διάφορους που αγωνιούν πρώτα για το κόμμα και μετά για τη χώρα, οι χειρισμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά είναι πλέον άκρως επικίνδυνοι και καλό θα ΄ναι στο Μαξίμου να το καταλάβουν. Δεν θα μπορούν για πολύ ακόμη να κρατούν “μυστικά” όσα γίνονται σ΄ αυτό το θέμα… Αυτά προς το παρόν.

Υ.Γ. Ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τη διάσκεψη που η Γερμανία συγκαλεί για τη Λιβύη, την ίδια ώρα που η Τουρκία προσκαλείται δεν είναι θέμα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος;

Το άρθρο του Μανώλη Κοττάκη από το newsbreak.gr :

Ζητούμε προκαταβολικώς συγγνώμη από τους κυβερνώντες μας που δεν παρασυρόμεθα από το χαζοχαρούμενο κλίμα της εντυπωσιακής βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της υποτιθέμενης θετικής ατζέντας που επικράτησε κατά την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα. Λυπούμεθα επίσης που χαλάμε την ατμόσφαιρα.

Όσο μπορούμε να τη «χαλάσουμε», τέλος πάντων, σε αυτήν την ιδιότυπη απομόνωση στην οποία έχουμε «καταδικαστεί», ώστε, όταν αποκαλύπτουμε κάτι, να ομοιάζουμε με τους τρελούς του χωριού. Γνωρίζουμε όμως, καταλαβαίνουμε, αισθανόμαστε ότι έρχονται μεγάλες, βαριές παραχωρήσεις εντός του θέρους και όσο μόνοι κι αν είμαστε σε όλο τον ελληνικό Τύπο, δεν σκοπεύουμε να μείνουμε σιωπηλοί. Παραχωρήσεις στο ζήτημα της ταυτότητας της μουσουλμανικής μειονότητος καταρχάς και έπονται κι άλλες. Παραχωρήσεις που θα ορίσουν το στίγμα της πατρίδας μας για τα πράγματα σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας για τα πολλά επόμενα χρόνια. Παραχωρήσεις που καλούνται να αποφασίσουν ανεξάρτητοι τρίτοι, όχι η ίδια η Πολιτεία, για να μη λερώσει τα χέρια της. Για να ισχυρισθεί ότι είναι αθώα του αίματος.

Ουδείς διερωτήθηκε γιατί δεν επετράπη στους Ελληνες δημοσιογράφους να απευθύνουν ερωτήσεις στον κύριο Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα. Ούτε τις καθιερωμένες που κάνουν οι ΕΡΤ και το ΑΠΕ. Ουδείς διερωτήθηκε γιατί δεν επετράπη να πλησιάσουν τον κύριο Τσαβούσογλου οι Ελληνες δημοσιογράφοι στη Θράκη. Ουδείς διερωτήθηκε γιατί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δεν μετέβη στα γραφεία ή γιατί δεν φωτογραφήθηκε στην Κομοτηνή -όπως παγίως συνηθίζεται- με όλους όσοι αυτοπροσδιορίζονται εκπρόσωποι της «Τουρκικής Νεολαίας». Εμείς που αυτονοήτως διερωτώμεθα ξέρουμε γιατί δεν επετράπη στους δημοσιογράφους να ερωτήσουν. Ξέρουμε γιατί δεν πήγε ο Τούρκος ΥΠΕΞ στην αυτοαπακαλούμενη «Τουρκική Νεολαία». Δεν πήγε για να… μας διευκολύνει.

Δεν πήγε γιατί για πρώτη φορά έπειτα από τριάντα χρόνια η Τουρκία είναι κοντά στον στόχο της να…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: