Ενισχύεται ο στόλος της DHL με φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777

Ενισχύεται ο στόλος της DHL με φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Η DHL Express, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών στον κόσμο και η Boeing ανακοίνωσαν ότι, η παγκόσμια εταιρεία logistics ζήτησε οκτώ νέα φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777.

Πρόκειται για μία επένδυση, που σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς την επέκταση του διηπειρωτικού αεροπορικού δικτύου της DHL Express, με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών στις ταχέως αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές ταχυμεταφορών. Οι πρώτες παραδόσεις των νέων αεροσκαφών έχουν προγραμματιστεί για το 2022.

Πριν από τη νέα παραγγελία που ανακοινώθηκε, η DHL Express είχε ήδη παραλάβει τα πρώτα δέκα νέα αεροσκάφη Boeing 777 ως μέρος μιας αρχικής παραγγελίας 14 αεροσκαφών που έγινε το 2018. Αυτές οι έγκαιρες παραδόσεις εξασφάλισαν ότι η DHL θα μπορούσε να καλύψει την άνευ προηγουμένου ζήτηση των πελατών την πιο απαιτητική εποχή του περσινού έτους.

Σχετικά τo Boeing 777, πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο ικανό δικινητήριο φορτηγό αεροσκάφος, που υποστηρίζει τη μελλοντική ανάπτυξη, ενώ παρέχει εξαιρετική αξιοπιστία. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος συμβάλλει στους στόχους αειφορίας για τους οποίους έχει δεσμευτεί η Dhl Express, χάρη στην τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμων και μείωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 18 τοις εκατό συγκριτικά με τα παλιά B747-400. Επιπλέον, επιτρέπει στην κορυφαία εταιρία μεταφορών στον κόσμο, να κάνει λιγότερες στάσεις και να μειώσει τα σχετικά τέλη προσγείωσης σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, με αποτέλεσμα το χαμηλότερο κόστος ταξιδιού οποιουδήποτε μεγάλου φορτηγού.

Μάλιστα, για το λόγο μίας πιθανής αυξημένης ζήτησης αεροσκαφών Boeing 777 στο άμεσο μέλλον, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν επίσης στην αγορά τεσσάρων επιπλέον αεροπλάνων. Με αυτό το βήμα, η DHL Express υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της για τη διευκόλυνση του εμπορίου σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία λειτουργεί πάνω από 260 ειδικά αεροσκάφη με 17 συνεργαζόμενες αερογραμμές και περισσότερες από 600 καθημερινές πτήσεις σε 220 χώρες.

Με αφορμή την προσθήκη των νέων αεροσκαφών, ο John Pearson, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express, δήλωσε: «Αν και η τρέχουσα πανδημία διέκοψε τη λειτουργία πολλών τομέων της ζωής μας, το παγκόσμιο εμπόριο δεν σταμάτησε. Με αφορμή την παγκοσμιοποίηση, τη ψηφιοποίηση και την άνευ προηγουμένου ζήτηση των πελατών μας κατά την πρόσφατη εποχή αιχμής, ο παγκόσμιος όγκος του ηλεκτρονικού εμπορίου αυξήθηκε κατά 40 τοις εκατό τουλάχιστον, το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Με την παραγγελία οκτώ νέων φορτηγών αεροσκαφών, υπογραμμίζουμε την πεποίθησή μας ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: