Εντυπωσιάζει η ηλεκτρική BMW iX3 με την πρώτη επαφή

Εντυπωσιάζει η ηλεκτρική BMW iX3 με την πρώτη επαφή

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Οδηγική γεύση από το το πρώτο ηλεκτρικό SUV της γερμανικής φίρμας
Λίγες ημέρες πριν (9/3) σας είχαμε παρουσιάσει την BMW iX3, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας που άρχισε πρόσφατα να διατίθεται στην ελληνική αγορά. Το μοντέλο είχε παρουσιαστεί διαδικτυακά στους δημοσιογράφους και λίγες ημέρες μετά η ελληνική αντιπροσωπεία μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια ολιγόωρη γεύση από την ηλεκτρική Χ3 που ήρθε στην Ελλάδα με γερμανικές πινακίδες μόνο για τις ανάγκες μιας σύντομης γνωριμίας με τους ανθρώπους του Τύπου.
Η iX3 κατασκευάζεται στην Κίνα και διαθέτει την νέα γενιά ηλεκτροκίνησης eDrive της BMW, που έχει ενεργειακή απόδοση υψηλότερη κατά 30% σε σύγκριση με τα άλλα ηλεκτρικά μοντέλα του γερμανού κατασκευαστή. Για την κίνησή του φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 286 ίππων (ροπή 400 Nm), ο οποίος δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς και εντυπωσιακές επιδόσεις, όπως 0 – 100 χλμ./ώρα σε 6,8”, 80-120 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5΄΄ και μέγιστη ταχύτητα (περιορίζεται ηλεκτρονικά) 180 χλμ./ώρα, αν και στην δοκιμή μας είδαμε το ταχύμετρο να γράφει 190 χλμ και όχι σε κατήφορο.
Η μεγάλη μπαταρία των 80 kWh (εκμεταλλεύσιμη χωρητικότητα της 74 kWh), κατασκευάζεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακυκλώνεται σε ποσοστό 96%, αποτελείται από 188 πρισματικές κυψέλες σε 10 ξεχωριστά modules και ζυγίζει 518 κιλά. Είναι τοποθετημένη στο δάπεδο, χαμηλώνει το κέντρο βάρους κατά 74 χλστ (σε σχέση με μια συμβατική Χ3) και εξασφαλίζει χώρο αποσκευών από 510 έως (με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων) 1.560 λίτρα.

Η διαδικασία πλήρους φόρτισης ολοκληρώνεται με wallbox 3,7/7,4 ή 11 kW σε 28,4/15,3 και 11 ώρες αντίστοιχα, με οικιακή πρίζα σε περισσότερες από 40 ώρες(!) και σε ταχυφορτιστή 50 kW σε 1,7 ώρες (80% της χωρητικότητας).
Η ηλεκτρική Χ3 πωλείται σε τιμή από 64.200 ευρώ, με πλούσιο επίπεδο βασικού εξοπλισμού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, πανοραμική ηλιοροφή, ράγες οροφής, προβολείς τεχνολογίας LED, ασύρματη φόρτιση κινητού, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, συναγερμό, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με θύρα USB, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι, πακέτο online υπηρεσιών κλπ.
Από την θέση του οδηγού
Η ποιότητα και ο εξοπλισμός είναι αυτά που εντυπωσιάζουν αρχικά τον περιστασιακό χρήστη της iX3, που κάθεται σε μια ψηλότερη από το συνηθισμένο στις «απλές» Χ3 θέση οδήγησης, με καλή περιφερειακή ορατότητα και χωρίς εργονομικά προβλήματα.
Το…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: