Επαφές Πώς θα μεταφέρετε από iPhone σε Android και το αντίστροφο – Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Επαφές Πώς θα μεταφέρετε από iPhone σε Android και το αντίστροφο - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Οι επαφές μας είναι πιο πολύτιμες και συχνά δεν το συνειδητοποιούμε. Είτε λάβατε ένα καινούργιο smartphone ως δώρο από τους αγαπημένους σας είτε αποφασίσατε φέτος να το δωρίσετε στον εαυτό σας, στα χέρια σας βρίσκονται δύο συσκευές, iPhone ή Android και ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλετε να κάνετε είναι να τις μεταφέρετε.

Εάν κάνετε την μετάβαση από ένα iPhone σε ένα Android ή θέλετε να έχετε δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα, η μεταφορά των επαφών μπορεί να διαρκέσει μερικά δεύτερα έως και λεπτά, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να τις μεταφέρετε.

Και ενώ παλαιότερα η μεταφορά επαφών ήταν τόσο εύκολη όσο η εναλλαγή καρτών SIM, τώρα πιθανότατα θα χρειαστεί να μετακινήσετε τα δεδομένα χειροκίνητα. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να τα καταφέρετε:

Πώς να μεταφέρετε επαφές από το iPhone στο Android χρησιμοποιώντας το Google Drive

Ο συγχρονισμός των επαφών σας με το Google Drive θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε κάθε επαφή στην νέα σας Android συσκευή:

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Google Drive στο iPhone σας και συνδεθείτε σε αυτήν με τον λογαριασμό Google που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας.

2. Πατήστε τις τρεις γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία και μετά πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε Backup. Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι ο οργανισμός σας έχει περιορίσει τα δεδομένα που μπορείτε να μοιραστείτε με την Google.

4. Στη σελίδα που ανοίγει, πατήστε Επαφές και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή είναι ενεργή και, στη συνέχεια, επιστρέψτε και πατήστε Έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, ανάλογα με το πόσες επαφές έχετε και εάν επιλέξατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και για άλλα αρχεία, όπως φωτογραφίες ημερολογίου.

5. Αφού δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας, συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Google στο τηλέφωνό σας Android. Όλες οι επαφές σας θα μεταφερθούν.

Πώς να μεταφέρετε επαφές από το Android στο iPhone χρησιμοποιώντας το Google Drive

Για να μεταφέρετε τις επαφές σας από την παλιά σας συσκευή στο νέο σας iPhone μέσω  Google Drive μπορείτε να:

1. Βεβαιωθείτε ότι οι επαφές σας στο Android είναι συγχρονισμένες με την Google. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμοί Google Συγχρονισμός.

2. Τώρα, πάρτε το iPhone σας και να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Κωδικοί πρόσβασης και λογαριασμοί».

4. Πατήστε «Προσθήκη Λογαριασμού» και προσθέστε τον Λογαριασμό σας Google αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις Επαφές…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: