Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στον νομό Εύβοιας – Επαφές με τοπικούς φορείς

Τον νομό Εύβοιας επισκέφτηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου, τους βουλευτές του νομού Ευβοίας Αθανάσιο Ζεμπίλη και Σπύρο Πνευματικό, τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την τ. γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτή Σοφία Νικολάου, τον Οργανωτικό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιο Κορομηλά και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτη Μάλλιο.

Ο γραμματέας του κόμματος συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργο Κελαϊδίτη, και μέλη της Περιφερειακής αρχής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συνομίλησαν για τα μεγάλα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στον νομό και τις κρατικές ενισχύσεις που δόθηκαν στον νομό εξ’ αιτίας των φυσικών καταστροφών που έπληξαν το νησί.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας Ευάγγελος Κούκουζας και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Παιδείας Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Γαλάνης.

Κατόπιν, ο Παύλος Μαρινάκης και τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο Δημαρχείο Χαλκίδας, όπου συνάντησαν τη δήμαρχο Έλενα Βάκα και μέλη της Δημοτικής Αρχής. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην αξιοποίηση των πόρων των προγραμμάτων Φιλόδημος ΙΙ και Αντώνης Τρίτσης, τα σημαντικά έργα οδοποιίας, ύδρευσης και σε περιοχές που επλήγησαν και την ανάδειξη των ιδιαίτερων τοπικών χαρακτηριστικών του νομού.

Ακολούθως πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων όπου συνάντησαν τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Οινοποιείο Avantis, ένα κτήμα ιδιοκτησίας της οικογένειας Μούντριχα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κτήματα σε όλη την Εύβοια, μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί από το 1994. Στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου, τα στελέχη του κόμματος ξεναγήθηκαν συζητώντας με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για τη γραμμή παραγωγής και τις εξαγωγές των προϊόντων.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο Δημαρχείο Ερέτριας όπου συνάντησαν τον δήμαρχο Γιάννη Δημητρόπουλο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ερέτριας Ευάγγελος Τσώκος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών &…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: