“Επιτέλους το Πολιτικό σύστημα  να  ξυπνήσει,η Θράκη κινδυνεύει! “Κ.Ιατρίδης

"Επιτέλους το Πολιτικό σύστημα  να  ξυπνήσει,η Θράκη κινδυνεύει! "Κ.Ιατρίδης

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

"Επιτέλους το Πολιτικό σύστημα  να  ξυπνήσει,η Θράκη κινδυνεύει! "Κ.Ιατρίδης

Γράφει ο 

Πτέραρχος (Ι) α . Κων/νος Ιατρίδης *

"Επιτέλους το Πολιτικό σύστημα  να  ξυπνήσει,η Θράκη κινδυνεύει! "Κ.Ιατρίδης

Με αφορμή την  επίσκεψη Τούρκου ΥΦΥΠΕΞ  Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στη Θράκη θα ήθελα να εκφράσω  τις ανησυχίες μου αλλά και να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά κάποια γεγονότα τα οποία έχουμε υποχρέωση να τα θυμόμαστε.

Δεν θα κουραστώ να μιλώ και  να γράφω ,μαζί με άλλους βέβαια που  ενδιαφέρονται και  πονάνε πραγματικά τη Θράκη ,  ότι στην Θράκη η Τουρκία δουλεύει εδώ και δεκαετίες μεθοδικά, για να καταλάβει  και να ελέγξει την περιοχή. Και προς το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί τους ψευτομουφτήδες , ακραία στοιχεία όπως το κόμμα Ισότητας ,ειρήνης και φιλίας (DEP), το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής  και τις επισκέψεις διαφόρων Τούρκων Αξιωματούχων. Άλλωστε έχει επισημανθεί πολλές φορές ότι το επόμενο βήμα της Τουρκίας είναι η Θράκη και δεν πρέπει να το αγνοούμε.

Ο καλύτερος σύμμαχός της όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή την επιδίωξή της , είναι η αδιαφορία του Πολιτικού μας Προσωπικού. Το οποίο για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια  παραπάνω, δεν δίστασε να “χορεύει” στους ρυθμούς που το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής ήθελε.

 « Αρκεί να σ΄ έβλεπαν να μπαίνεις στο Τουρκικό Προξενείο κι έβγαινες βουλευτής» , είχε πει ο για πολλά χρόνια  Βουλευτής Ξάνθης και πρώην  Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Κανένας όμως από τους Πολιτικούς  δεν συγκινήθηκε.

Αυτό που εντυπωσιάζει αλλά και προβληματίζει ταυτόχρονα , είναι ότι όλα αυτά δεν είναι μυστικά. Είναι γνωστά στους Πολιτικούς μας και ειδικά στους Πολιτικούς της περιοχής της Θράκης . Και η αδιαφορία τους να ενεργοποιηθούν είναι πλέον εξοργιστική και δημιουργεί εύλογα  ερωτηματικά.

Είμαι αναγκασμένος  να υπενθυμίσω την  ομιλία του υιού του εθνικιστή Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή, διότι καλόν είναι κάπου-κάπου κάποια γεγονότα να τα θυμόμαστε . Ήταν μια ομιλία ιδιαιτέρως προκλητική την οποία   έκανε το 2014 στο ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του . Η μετάφραση της ,γιατί μίλησε στα τουρκικά,  έγινε από τα tourkikanea.gr.

 Ο  Λεβέντ Σαδίκ  , ο  προστατευόμενος του Ερντογάν που αλωνίζει στην Ελλάδα,   εκμεταλλεύεται σε κάθε ευκαιρία το όνομα του πατέρα του Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος ήταν ο  ιδρυτής του  Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας, DEB. Όπως ο ίδιος ο Λεβέντ Σαδίκ  είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του έδωσε την πολιτική ευχή να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για τα  δίκαια των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης». Προς το παρόν έχει επιλέξει την οικονομική εισβολή και πρωταγωνιστεί στην αγορά κερασιών και βάμβακος.

Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες  βέβαια, συνδέονται  με τη μεθοδική προσπάθεια της Αγκυρας να ελέγξει οικονομικά τη Θράκη μέσω του πλήρους ελέγχου της πρωτογενούς εξαγώγιμης παραγωγής.

Ο Λεβέντ Σαδίκ είχε επίσης δηλώσει  προκλητικά , αυτά που στην Αθήνα παριστάνουν ότι δεν ακούν. Ότι «οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι η μεγαλύτερη μειονότητα παγκοσμίως». Δεν το είπε τυχαία. Άφησε μάλιστα  και υπονοούμενα ότι το τροχαίο στο οποίο ο πατέρας του έχασε τη ζωή του «ήταν ύποπτο». Και δεν του απάντησε κανείς όπως του έπρεπε και να τον βάλει στη θέση του!! Απόλυτη…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: