Επιτέθηκαν σε Γάλλο φίλαθλο και του έκλεψαν τη φανέλα του Κουντέ

Επιτέθηκαν σε Γάλλο φίλαθλο και του έκλεψαν τη φανέλα του Κουντέ

Η Γαλλία πήρε μεγάλη νίκη στην αναμέτρηση απέναντι στο Βέλγιο και προκρίθηκε με 3-2 στον τελικό του Nations League. Ένας οπαδός που βρισκόταν στις κερκίδες στο Τορίνο ήθελε τη φανέλα του Ζιλ Κουντέ και του την ζήτησε.

Κρατούσε ένα πανό “Κουντέ τη φανέλα σου” και μία σημαία της Σεβίλλης και έτσι ο παίκτης της ομάδας της Ανδαλουσίας ανταπροκρίθηκε και του την έδωσε. Ωστόσο, το όνειρο του Γάλλου φιλάθλου μετατράπηκε σε εφιάλτη.

“Δεν θέλω να το κρύψω, αλλά ένα άτομο μου επιτέθηκε και μου την έκλεψε. Με δάγκωσαν με βία και με χτύπησαν. Στο τέλος το παράτησα. Ήρθε ακόμη ένας, την πήρε και έφυγε” ανέφερε ο Βέλγος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το “ταξίδι” της φανέλας μάλιστα συνεχίστηκε και κατέληξε στα χέρια του ράπερ Mehdy YZ, κάτι που ανακάλυψε το θύμα της επίθεσης μέσω του Instagram: “Είναι ακόμη γεμάτη από ιδρώτα. Συγγνώμη στον τύπο που την πήρε και του την έκλεψαν. Δεν ήμουν εγώ, όμως δεν θα δείξω ποιος το έκανε” ανέφερε ο ράπερ.

Ο φίλαθλος που έχασε τη φανέλα έγραψε: “Είμαι απογοητευμένος που χάλασε ένα φανταστικό απόγευμα. Συγγνώμη Ζιλ που δεν κατάφερα να κρατήσω τη φανέλα σου”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: