Έρχεται «covid-free» σήμα και στις εφαρμογές γνωριμιών; Η αρχή έγινε στην Αυστραλία | ΣΚΑΪ

Έρχεται «covid-free» σήμα και στις εφαρμογές γνωριμιών; Η αρχή έγινε στην Αυστραλία

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Όσοι Αυστραλοί/ες αναζητούν ερωτικό σύντροφο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, αναμένεται να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους, εάν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

Η εφαρμογή γνωριμιών Bumble ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μια νέα λειτουργία αυτήν την εβδομάδα, επιτρέποντας στους χρήστες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία να προσθέσουν ένα «σήμα εμβολιασμού» στο προφίλ τους, εάν έχουν λάβει μια δόση εμβολίου κατά του  κορωνοϊού . Ο ανταγωνιστής της, το  Tinder λέει ότι ανυπομονεί να “διαθέσει αυτά τα σήματα σύντομα” στην Αυστραλία.

Ένας εκπρόσωπος της Bumble λέει ότι δεν θα επαληθεύσει την κατάσταση εμβολιασμού όσων προσθέσουν το σχετικό σήμα, πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα θα βασίζεται στην τιμιότητα των χρηστών. Η εφαρμογή γνωριμιών αναφέρει ότι αποφάσισε να εντάξει αυτή την δυνατότητα αφού μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε «αύξηση 45% στους χρήστες που ρωτούν αν το άτομο με το οποίο συνευρέθηκαν είχε συμπτώμτα κορωνοϊού ή εμβολιάστηκε».

Δεν είναι μόνο οι εφαρμογές γνωριμιών στην Αυστραλία που ενθαρρύνουν τους χρήστες να επιδεικνύουν την εμβολιαστική τους κατάσταση. Στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος συνεργάστηκε πρόσφατα με τους Tinder, Hinge και OKCupid για να προσφέρει premium χαρακτηριστικά, όπως δωρεάν “super likes” σε χρήστες που δηλώνουν ότι έχουν εμβολιαστεί.

Τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησε μια παρόμοια πρωτοβουλία συνεργαζόμενος με εφαρμογές γνωριμιών για να προσφέρει στους χρήστες μια σειρά προνομίων, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν ενισχύσεων προφίλ, εάν προσθέσουν την κατάσταση εμβολιασμού στο προφίλ τους. Και τα δύο προγράμματα στοχεύουν στην προώθηση της πρόσληψης εμβολίων στους νέους.

Πηγή: Guardian

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: skai.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: