Έρευνα: Η επιτυχία του κλάδου της τεχνολογίας θα εξαρτηθεί από την ισορροπία φυσικού χώρου εργασίας και ευελιξίας

Έρευνα: Η επιτυχία του κλάδου της τεχνολογίας θα εξαρτηθεί από την ισορροπία φυσικού χώρου εργασίας και ευελιξίας

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ραγδαία επιτάχυνση στους νέους τρόπους εργασίας έφερε η πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της KPMG.

Όταν πολλά γραφεία και αστικά κέντρα έκλεισαν στις αρχές του 2020, ολόκληρο το ανθρώπινο δυναμικό στράφηκε στην εξ αποστάσεως εργασία, με κάποιους εργαζομένους να εγκαταλείπουν τις μεγάλες πόλεις προς αναζήτηση μεγαλύτερων και πιο οικονομικών χώρων, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, τα ηγετικά στελέχη της τεχνολογίας θεωρούν ότι η μελλοντική επιτυχία του κλάδου θα εξαρτηθεί από την ισορροπία μεταξύ του φυσικού χώρου εργασίας και μιας μεγαλύτερης ευελιξίας.

Στην έρευνα «Technology Industry Survey» της KPMG συμμετείχαν περισσότεροι από 800 ηγέτες του κλάδου της τεχνολογίας. Το 39% πιστεύει ότι πόλεις «κόμβοι» όπως το Λονδίνο, η Σιγκαπούρη και το Tελ Αβίβ θα συνεχίσουν να παίζουν ζωτικό ρόλο, επιτρέποντας στο ταλαντούχο δυναμικό να συγχρωτίζεται και να συνεργάζεται σε κοινότητες με ισχυρή ψηφιακή υποδομή. Σε ποσοστό μόλις 22% πιστεύουν ότι οι κόμβοι αυτοί δεν είναι πλέον σημαντικοί. Τα ευρήματα μοιάζουν με προηγούμενα της έρευνας «CEO Outlook Pulse Survey» της KPMG του 2021, η οποία αποκάλυψε ότι το 78% των ηγετών στον τεχνολογικό κλάδο δεν έχουν σχέδια να μειώσουν το φυσικό τους αποτύπωμα και μόλις το ένα τέταρτο (26%) αναμένει να προσλάβει στο μέλλον ταλαντούχο δυναμικό που θα εργάζεται κυρίως εξ αποστάσεως.

Ο Alex Holt, παγκόσμιος επικεφαλής του κλάδου Τεχνολογίας, ΜΜΕ και Τηλεπικοινωνιών στην KPMG, σχολιάζει: «Η επιτυχία του τομέα της τεχνολογίας ξεπέρασε τους περισσότερους από τους υπόλοιπους κλάδους κατά τη διάρκεια της COVID-19, με πολλές εταιρείες να καταγράφουν σημαντική ανάπτυξη από την έναρξη της πανδημίας. Το γεγονός αυτό έχει προαγάγει περαιτέρω την αντίληψη ότι η δημιουργικότητα και η καινοτομία μπορούν πλέον να αναπτυχθούν κυριολεκτικά οπουδήποτε, με τη συνεργασία να γίνεται περισσότερο διαδικτυακή και παγκόσμια. Ωστόσο, μια εταιρεία χρειάζεται να μπορεί να συνεχίζει να καινοτομεί και η έκθεση της KPMG Technology Innovation Hubs αποκαλύπτει ότι οι φυσικοί χώροι εργασίας και οι κόμβοι καινοτομίας παραμένουν βασικό κομμάτι των στρατηγικών των εταιρειών τεχνολογίας, αν και ενδέχεται να μη βρίσκονται γύρω από τη Silicon Valley.» Επίσης, ανέφερε: «Ταλαντούχοι μηχανικοί και ειδικοί στην πνευματική ιδιοκτησία αποτελούν την καρδιά του τεχνολογικού κλάδου και η διατήρηση του κορυφαίου ταλέντου αποτελεί στρατηγική επιταγή. Οι εργοδότες το γνωρίζουν και επιδιώκουν ευέλικτες ρυθμίσεις για την εργασία, συμπεριλαμβανομένων μόνιμων υβριδικών μοντέλων για…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: