Ερντογάν : Από τους Γκρίζους Λύκους στα «Drones -δολοφόνους»

Ερντογάν : Από τους Γκρίζους Λύκους στα «Drones -δολοφόνους»

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Ερντογάν : Από τους Γκρίζους Λύκους στα «Drones -δολοφόνους»

Του Μιχάλη Ψύλου

Ερντογάν : Από τους Γκρίζους Λύκους στα «Drones -δολοφόνους»

από την εφημερίδα Δημοκρατία

 

«Η βία τους παραλύει τη δημοκρατία: Οι Γκρίζοι Λύκοι -η ένοπλη πτέρυγα του Ερντογάν- στο μικροσκόπιο της Ευρώπης», γράφει το γαλλικό περιοδικό L`Express. «Οι Γκρίζοι Λύκοι, ένα υπερ-εθνικιστικό κίνημα, που υπόσχεται ότι θα εξαλείψει όλους τους «εχθρούς» της Τουρκίας – Αρμένιους, Κούρδους, Χριστιανούς ή Εβραίους. Στην τουρκική επικράτειά, αλλά και στην Ευρώπη», σημειώνει το Γαλλικό περιοδικό. Προσθέτει μάλιστα ότι μετά τις πρόσφατες επιθέσεις της ακροδεξιάς αυτής ομάδας εναντίον της Αρμενικής κοινότητας στη Γαλλία, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνιστά να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Μελέτη της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής στο Βερολίνο, έδειξε ότι οι Γκρίζοι Λύκοι διαθέτουν πάνω από 18.500 μέλη στη Γερμανία και αποτελεί « την μεγαλύτερη ακροδεξιά εξτρεμιστική ένωση στη χώρα». Μέσω των Γκρίζων Λύκων και άλλων ακροδεξιών ισλαμικών οργανώσεων, το καθεστώς Ερντογάν προσπαθεί να προσελκύσει και την τουρκική κοινότητα στη Γερμανία, τονίζει στην Die Welt ,ο ερευνητής και πολιτικός επιστήμονας του Έσσεν ,Μπουράκ Κοπούρ.
Η Εβραϊκή οργάνωση εκτιμά επίσης ότι και διάφορες τουρκικές ακροδεξιές ισλαμοσυντηρητικές οργανώσεις, όπως η Ditib ,η Milli Görüs ,η UID και η Atib στη Γερμανία «εποπτεύονται από στελέχη του AKP, που προσπαθούν να επηρεάσουν τη διαδικασία λήψης πολιτικών αποφάσεων στη Bundestag προς το συμφέρον του καθεστώτος Ερντογάν. «Πρέπει να φοβόμαστε», προειδοποιεί ο Μπουράκ Κοπούρ ,τονίζοντας ότι η Αγκυρα απεργάζεται σχέδια για το «πώς θα αντιμετωπίσει στο μέλλον τους επικριτές του Ερντογάν στη Γερμανία». Αλλωστε, η αναμενόμενη αποχώρηση της Αγκελα Μέρκελ από την καγκελαρία και η συμμετοχή των αντι-Ερντογανικών Πρασίνων στη νέα κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, θα αλλάξει σημαντικά το κλίμα σε βάρος της Αγκυρας.

Την ίδια ώρα, το καθεστώς Ερντογάν ,αναπτύσσει άλλο ένα φονικό όπλο: Τα «drones -δολοφόνους». Πρόκειται για τα διαβόητα μη επανδρωμένα αεροσκάφη «Kamguze Kargu-2», που κατασκευάζονται από την τουρκική κρατική εταιρεία STM και χρησιμοποιούνται για στοχευμένες δολοφονικές επιθέσεις στα διάφορα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Τούρκος πρόεδρος , στη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με την Τουρκική κατασκευάστρια εταιρεία, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της, λειτουργούν αυτόνομα και είναι προγραμματισμένα με αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για τη βελτιστοποίηση της ταξινόμησης των στόχων, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με GPS. Ρομπότ που σκοτώνουν, δηλαδή.

Εκθεση της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ για τη Λιβύη αποκαλύπτει ότι τα φονικά αυτά drones «πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2020 σε επιθέσεις της υποστηριζόμενης από την Αγκυρα κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας εναντίον του πολέμαρχου Χαλίφα Χαφτάρ». Όπως λέει ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Μετίν Γκουρτσάν , «η παρουσία των τουρκικών drones στους λιβυκούς ουρανούς ,έχει αναζωπυρώσει τα ερωτήματα σχετικά με το πώς τα φονικά αυτά όπλα θα επηρεάσουν τις περιφερειακές γεωπολιτικές και κατά πόσον θα πρέπει να απαγορευτούν». Η Τουρκία υπερηφανεύεται άλλωστε ότι έχει…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: