Ερντογάν: Όχι απλά μπορούμε, αλλά θα έρθουμε μια νύχτα

Logo Image

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα φοβάται την αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας ανέφερε ξανά, εντείνοντας και άλλο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ότι: «Όχι απλά μπορούμε, αλλά θα έρθουμε μια νύχτα», ανέφερε για ακόμη μια φορά

Μιλώντας στους πολίτες στο Φετιγιέ, ο Ερντογάν τόνισε ότι οι εξελίξεις στον τομέα αυτό έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους Έλληνες, οι οποίοι διερωτώνται: «Τι κάνουν αυτοί οι τρελοί Τούρκοι».

«Έχουν γίνει δοκιμές στη Σμύρνη αυτή τη στιγμή και ο πύραυλος που θα εκτοξευθεί από εκεί έχει αρχίσει να τους τρομάζει. Πάντα λέμε: «Δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους όσο συμπεριφέρονται καλά» σημείωσε.

Πρόσθεσε δε ότι «Αυτή τη στιγμή το βεληνεκές του πυραύλου μας είναι 565 χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, θα το αυξήσουμε στα χίλια χιλιόμετρα».

Ταυτόχρονα, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορα της χώρας του, ενώ στα συνθήματα οπαδών του που φώναζαν «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», απάντησε: «Ακριβώς, μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα και θα έρθουμε».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: