ΕΡΤ: Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Αναστασία Μουτσάτσου στο «Μουσικό Κουτί»

ΕΡΤ: Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Αναστασία Μουτσάτσου  στο «Μουσικό Κουτί»

Γυναικεία υπόθεση είναι το «Μουσικό Κουτί» την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, στις 22:00, καθώς φιλοξενεί τρεις ερμηνεύτριες από διαφορετικές γενιές!
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τη Φωτεινή Βελεσιώτου, την Αναστασία Μουτσάτσου και τη Σαββέρια Μαργιολά.
Τα γνωστά και αγαπημένα της Φωτεινής Βελεσιώτου «Διόδια», «Μέλισσες», «Στάχτη», αλλά και το ολοκαίνουργιο «Βαδίζω ανάποδα»… συναντούν το «Λιμάνι» και τα «Μυστικά Σημάδια».

Πάρτε μια πρώτη γεύση από την ξεχωριστή βραδιά με τρία υπέροχα τραγούδια.«Μέλισσες» δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Φωτεινή Βελεσιώτου ερμηνεύει το τραγούδι μοναδικά. Δυναμώστε τον ήχο στο κοντρόλ και αφήστε τους στίχους και τη μουσική να σας μαγέψουν.«Σ΄αγάπησα». Η αισθαντική ερμηνεία της Αναστασίας Μουτσάτσου μάς γοητεύει και μας καθηλώνει. «Σε ποια θάλασσα ταξιδεύεις». Η Σαββέρια Μαργιολά μάς ταξιδεύει με την αέρινη φωνή της με ένα όμορφο ερωτικό τραγούδι.Οι ξεχωριστές καλεσμένες μοιράζονται, επίσης, ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα τους, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.«Είμαι μία γυναίκα αντισυμβατική σε όλα… Ξεκίνησα να τραγουδάω χωρίς μικρόφωνο και έβγαζα έτσι όλη τη βραδιά και το ευχαριστιόμουν» λέει η συνταξιούχος δασκάλα Φωτεινή Βελεσιώτου, που γεννήθηκε στην Καρδίτσα. «Ήθελα να πάω στη Γυμναστική Ακαδημία, αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου γιατί θα έπρεπε να φοράω σορτς, για να κάνω προπονήσεις και αυτό δεν επιτρεπόταν… Είκοσι τέσσερα χρόνια δούλεψα ως δασκάλα και ήταν τα πιο όμορφά μου χρόνια!».«Τον εαυτό μου ως τραγουδίστρια, με την έννοια ότι αυτό θα ήταν το μέλλον μου, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ…» αναφέρει η Αναστασία Μουτσάτσου, που γεννήθηκε στα Βελανίδια Λακωνίας, αλλά σε ηλικία δεκαπέντε ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στον Πειραιά. «…Φανταζόμουν μια καλύτερη ζωή, γιατί μεγαλώναμε φτωχά, μέσα στο κρύο και το σπίτι ήταν παλιό. Αυτό που ονειρευόμουν με πάθος ήταν να φύγω από το χωριό, να έρθω στην Αθήνα και να ζήσω σε ένα σπίτι που να έχει καλοριφέρ, να μην είναι τα στρωσίδια κρύα την ώρα που ξαπλώνεις… Και να κάνω μια δουλειά που θα μου αποφέρει χρήματα». Τις δύο γυναίκες ενώνει, εκτός από την αγάπη τους για το τραγούδι, που ξεκίνησε με την συνεργασία τους στην μουσική παράσταση «Γυναίκες» και μια ιδιαίτερη φιλία.Η Σαββέρια Μαργιολά μιλάει για την ιταλική καταγωγή του ονόματός της, τη μουσική που είναι οικογενειακή τους υπόθεση και τον άνθρωπο που της άνοιξε τις πόρτες στο ευρύ κοινό, τον Γιώργο Νταλάρα.Ένα jukebox βγαλμένο από…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: