Εθνική Ανδρών: Το Ηράκλειο θέλει να φιλοξενήσει τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Εθνική Ανδρών: Το Ηράκλειο θέλει να φιλοξενήσει τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το Ηράκλειο και τα “Δύο Αοράκια” έχουν αποδειχθεί φιλόξενοι πολλάκις σε ό,τι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας. Αυτή τη φορά, η πόλη της Κρήτης φιλοδοξεί να αποτελέσει το “σπίτι” της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης δήλωσαν εγγράφως ότι επιθυμούν να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια με Λευκορωσία (28/11/2021), Τουρκία (25/2/2022) και Μεγάλη Βρετανία (30/6/2022) για την πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η επιστολή της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει: “Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας ενημερώνουμε ότι με μεγάλη χαρά και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, επιθυμούμε να φιλοξενήσουμε στο Ηράκλειο, αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, στο πλαίσιο του δευτέρου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Τα τελευταία χρόνια, στο νησί μας έχουν διοργανωθεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις εθνικής και διεθνούς εμβέλειας. Οι αγώνες αυτοί φιλοξενήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και βεβαίως με την ενεργό συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών. Με αυτό το δεδομένο η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την Ε.ΚΑ.Σ.Κ., είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της σε μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Για τον περαιτέρω προγραμματισμό, τις τεχνικές λεπτομέρειες των προετοιμασιών, καθώς επίσης και για τον ορισμό των συγκεκριμένων αγώνων που θα διεξαχθούν, είμαστε στη διάθεση σας για κάθε δυνατή συνεργασία. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας και στην Εθνική μας Ομάδα”.

Η επιστολή του Δήμου Ηρακλείου γράφει: “Η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών στο δεύτερο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, περιλαμβάνει σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θεωρούμε ότι όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις, τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο στήριξης από τον κόσμο, για να αποτελέσει την έδρα της Εθνικής και σε αυτό το «παράθυρο». Πρόκειται άλλωστε και για κάτι που και πολλοί αθλητές έχουν εκφράσει σε δηλώσεις τους- πόσο άνετα νιώθουν δηλαδή όταν αγωνίζονται στο Ηράκλειο.

Η παρούσα επιστολή λοιπόν έχει τον Χαρακτήρα ανοιχτής πρόσκλησης για την φιλοξενία των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος και συγκεκριμένα για την διεξαγωγή στην πόλη μας των εξής αναμετρήσεων:

-με Λευκορωσία (στις 28 Νοεμβρίου 2021)

-με Τουρκία (στις 25 Φεβρουάριου 2022)

– με Μεγάλη Βρετανία (στις 30 Ιουνίου 2022)

Στο πλαίσιο αυτής της…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: