Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/06 έως 26/06: Έρωτες, αποκαλύψεις και μοιραία γεγονότα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/06 έως 26/06: Έρωτες, αποκαλύψεις και μοιραία γεγονότα!

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου
Πληθώρα αστρολογικών γεγονότων φιλοξενεί η εβδομάδα που έρχεται! Στις 21/06 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής των εκπροσώπων των Παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη στον Καρκίνο συναντά με όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και η ατμόσφαιρα γεμίζει ρομαντισμό, έρωτα, αλλά και γενναίες δόσεις ψευδαίσθησης, ειδικά για τα 3ο δεκαήμερα των Παρορμητικών και Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες).
Επίσης, ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών, ο Δίας μπαίνει στις 21/06 σε στάση, για να ξεκινήσει μια μέρα μετά, στις 22/06, την ανάδρομη πορεία του από τις πρώτες μοίρες των Ιχθύων, η οποία θα κρατήσει περίπου τέσσερις μήνες. Αντιθέτως, ο Ερμής θα γυρίσει στις 24/06 ορθόδρομος στο 2ο δεκαήμερο των Διδύμων. Θετικότατο γεγονός κυρίως για τα Μεταβλητά ζώδια, που θα δουν επιτέλους να ενεργοποιούνται σημαντικά ζητήματα, τα οποία είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα. Στις 23 του μήνα πραγματοποιείται το Τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο, με τον Δία στους Ιχθύς, το οποίο θα φέρει τύχη, εύνοια και ευκαιρίες σε όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, ειδικά σε ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού.

Στις 24/06 η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όψη που φέρνει μοιραία γεγονότα και εξελίξεις στα 3α δεκαήμερα των ζωδίων και κυρίως σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών, ενώ την ίδια ημέρα, πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του μήνα στον Άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, με την οποία θα υπάρξει κλείσιμο υποθέσεων και κύκλων, αποκαλύψεις και γεγονότα σε όσους είναι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, κυρίως εάν ανήκουν σε ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Η εβδομάδα κλείνει με τον Ποσειδώνα να μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 26/06.Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο! ΚΡΙΟΣ ♈Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε πρόσωπα της οικογενείας σου και καταστάσεις που βιώνεις μέσα στο σπίτι σου. Προβλήματα που σε… Διάβασε περισσότερα**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**ΤΑΥΡΟΣ ♉Αυτές τις μέρες θα περάσεις αρκετό χρόνο με τους φίλους και τις παρέες σου, ενώ παράλληλα θα γνωρίσεις και νέα άτομα με τα οποία θα ταιριάξεις από την… Διάβασε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: