Εξαφάνιση ανηλίκου – Monopoli.gr

Εξαφάνιση ανηλίκου - Monopoli.gr

Υπόθεση
Οδηγώντας στην καρδιά των Χάιλαντς, ο Εντμοντ Μάρεϊ λαμβάνει μια κλήση από την πρώην σύζυγό του. Απεγνωσμένη τον ενημερώνει ότι ο εφτάχρονος γιος τους που βρίσκεται σε κατασκήνωση, αγνοείται.
Πατρικές ευθύνες
Όλο το μυστήριο χτίζεται γύρω από τη σχέση του ήρωα με τον γιο του αλλά και τις πιθανότητες να ευθύνεται άθελα του για την τραυματική τούτη περιπέτεια που βιώνει το παιδί. Σύντομα οι ανατροπές θα ρίξουν φως στο σκοτάδι και το δραματικό θρίλερ θα οδηγηθεί στην απολύτρωση. Ενώ όμως το πρωτότυπο προ τετραετίας γαλλικό φιλμ ήταν βασισμένο στις έντονες σιωπές και την αμφισημία των σχέσεων του κεντρικού χαρακτήρα με την πρώην σύζυγό του, εδώ η έμφαση δίνεται στις ανεξέλεγκτες εκρήξεις του ήρωα.
Η συνθήκη αυτή προφανώς και ζημιώνει την ταινία που χάνει τη μινιμαλιστική γοητεία της. η «Εξαφάνιση Ανηλίκου» είναι ένα μάλλον αχρείαστο ριμέικ (με μόνη καινοτομία την ενστικτώδη ερμηνεία του Μακαβόι που δεν είχε διαβάσει το σενάριο όταν γύριζε τις σκηνές του) που γυρίστηκε για προφανείς εμπορικούς σκοπούς.
Ακόμη και το σκηνοθετικό τρικ που παρουσιάζεται ως πρωτοποριακό κινηματογραφικό επίτευγμα (η ερμηνεία του Μακαβόι που δεν είχε διαβάσει το σενάριο όταν γύριζε τις σκηνές του) είχε επαναληφθεί και στην περίπτωση του Κανέ στο πρώτο φιλμ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος: My Son
Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Κάριον
Σενάριο: Κρίστιαν Κάριον, Λορ Ίρμαν
Παίζουν: Ρόσαλιντ Σίντνεϊ, Τομ Κάλεν, Τζέημς ΜακΑβόυ, Κλερ Φόι, Γκάρι Λούις, Μαξ Γουίλσον, Όουεν Γουάιτλο, Πολ Ράτρεϊ, Τόνι Φρούτιν, Μάικλ Μόρλαντ
Διάρκεια: 95′
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2021
Rating: 2
Διανομή: Σπέντζος Φιλμ

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: