Ευ. Λιακούλη: Tίθεται πλέον θέμα επιβίωσης για τους αγρότες

Ευ. Λιακούλη: Tίθεται πλέον θέμα επιβίωσης για τους αγρότες

Συνάντηση με αγρότες στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, είχε η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αιτήματά τους. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, η Γραμματέας της Κ.Ο., «εξέφρασε την συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας, ενώ άκουσε και συνομίλησε με εκπροσώπους που ήταν παρόντες στην κινητοποίηση».

«Όλοι γνωρίζουμε τα βάσανα που περνάει ο λαός του Θεσσαλικού κάμπου, με τις μεγάλες αυξήσεις της ενέργειας, των λιπασμάτων και των αγροτικών εφοδίων, να τους σφυροκοπούν ανελέητα. Πλέον, τίθεται θέμα επιβίωσης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους» δήλωσε η κ. Λιακούλη.

Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση ότι «πανικόβλητη και σε σύγχυση, προσπαθεί να τους χρυσώσει το χάπι, προτείνοντας λύσεις στο ‘πόδι’, προσπαθώντας να μπαλώσει τις τρύπες». «Όμως, χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο, ρεαλιστικά και συγκεκριμένα μέτρα, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα δεν μπορεί να ασκηθεί μία ενιαία εθνική αγροτική πολιτική. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα» πρόσθεσε.

Σημείωσε τέλος πως «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με δέσμη προτάσεων που έχει καταθέσει για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου και την διασφάλιση του εισοδήματος των αγροτών, στέκεται σταθερά στο πλευρό τους και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: