Φαίη Σκορδά: Το πιο γλυκό δώρο από τον μικρό της γιο που τη συγκίνησε

Φαίη Σκορδά: Το πιο γλυκό δώρο από τον μικρό της γιο που τη συγκίνησε

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η Φαίη Σκορδά μοιράζεται όλο και πιο συχνά με τους followers της στιγμές με τους γιους της.
Η γνωστή παρουσιάστρια ανεβάζει stories – κυρίως – δείχνοντάς μας τι κάνει με τον Δημήτρη και τον Γιάννη όταν είναι όλοι μαζί σπίτι.

Οι αγαπημένες της στιγμές είναι λίγο πριν πέσουν τα παιδιά για ύπνο. Αφού κάνουν και τις τελευταίες επαναλήψεις στα μαθήματά τους, χαζεύουν τηλεόραση, παίζουν ( για λίγο) και τρώνε συνήθως κάτι ελαφρύ.
Η Φαίη Σκορδά ως γνωστόν προσέχει την διατροφή της – διαθέτει άλλωστε ένα εκπληκτικό σώμα – και φροντίζει να τρέφεται υγιεινά όχι μόνο αυτή αλλά και οι γιοι της.
Χθες λοιπόν ο Δημήτρης της έκανε μια έκπληξη: της ετοίμασε ένα πιάτο με φρούτα, – κεράσια, φράουλες και μύρτιλα- τα οποία πλαισίωνε μια αραβική πίτα κομμένη σε σχήμα λουλουδιού! “Είναι σχήμα λουλουδάκι”, ακούγεται να λέει ο Δημήτρης με την παιδική φωνούλα του.

Πώς να μην συγκινηθεί με αυτή τη χειρονομία η Φαίη Σκορδά;

Υγιεινή διατροφή και παιδιά
Η σωστή διατροφή πρέπει να ξεκινά από μικρή ηλικία. Μάλιστα οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο ιδανικός συνδυασμός για την υγεία των παιδιών είναι όταν η διατροφή συνοιδεύεται με καθημερινή άσκηση.
Σύμφωνα με τις διεθνείς συστάσεις, τα παιδιά πρέπει να τρώνε:

Ζυμαρικά και ρύζι
Ψωμί
Όσπρια
Φρούτα τουλάχιστον 2-3 καθημερινά
Λαχανικά 2-3 μερίδες καθημερινά
 Αυγά
Κόκκινο κρέας 1 φορά την εβδομάδα
Ψάρι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα
Γαλακτοκομικά τουλάχιστον 2 μερίδες την ημέρα
Γλυκά και fast food πρέπει να καταναλώνονται σποραδικά (σπανιότερα από 1 φορά την εβδομάδα)
 Όσον αφορά την άσκηση
Σύμφωνα με την μελέτη Greek Childhood Obesity (GRECO) τα παιδιά πρέπει να αφιερώνουν πάνω από 60 λεπτά την ημέρα σε μέτριας προς υψηλής έντασης φυσικές δραστηριότητες, τις περισσότερες (αν όχι όλες) μέρες της εβδομάδας, να βλέπουν τηλεόραση και να παίζουν videogames λιγότερο από 2 ώρες την ημέρα και επίσης να μην έχουν τηλεόραση και ηλεκτρονικό υπολογιστή στο δωμάτιό τους.
Η Φαίη Σκορδά φροντίζει να τρέφονται σωστά τα παιδιά της, δίνοντας η ίδια το παράδειγμα. Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τι τρώει με τα παιδιά της για βραδινό ή ως σνακ μέσα στη μέρα. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: