Φάτμα, το στόμα και τα αυτιά του Ερντογάν | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Φάτμα, το στόμα και τα αυτιά του Ερντογάν  | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Η νεαρή διερμηνέας του Ερντογάν, ονόματι Φατμά Γκουλχάν Αμπουσαχάναμπ κέντρισε τα βλέμματα στη συνάντηση του τούρκου προέδρου με τον Μπάΐντεν.

Φορώντας μαντήλα στο κεφάλι και έχοντας συντηρητικό ντύσιμο, η Φάτμα έγινε το στόμα και τα αυτιά του Ερντογάν.
Ωστόσο η Φατμά Γκουλχάν Αμπουσαχάναμπ δεν είναι μία τυχαία κοπέλα που μιλά άπταιστα αγγλικά.

Όλα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά σε 15 ερωτοαπαντήσεις

Σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ είναι μέλος της ειδικής ομάδας Διεθνών Σχέσεων της τουρκικής Προεδρίας, ενώ η οικογένειά της διατηρεί σχέσεις με τον πρόεδρο Ερντογάν και την τουρκική κυβέρνηση.

Ειδικότερα η μητέρα της Μερβε Σαφα Καβακτσί, είναι μέλος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚP, η οποία διετέλεσε στο παρελθόν βουλευτής και πρέσβειρα της Τουρκίας στην Μαλαισία.

Η άλλη της κόρη, Μαριάμ, επίσης εργάζεται στο Προεδρικό Μέγαρο ως Σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογαν.

Η αδελφή της Ραβζά Καβακτσί, είναι αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής του AKP στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η μικρότερη αδελφή της Ελίφ Καβακτσί, είναι σχεδιάστρια των ρούχων της Εμίν Ερντογάν, συζύγου του Τουρκου προέδρου.

Η νεαρή Φατμά Γκουλχάν Αμπουσαχάναμπ, που ανέλαβε τη διερμηνεία στη πρώτη συνάντηση και συζήτηση των προέδρων Τουρκίας και ΗΠΑ, όπου τέθηκαν σοβαρά θέματα που χωρίζουν τις δύο χώρες, δέχτηκε κριτική για το γεγονός πως δεν μετέφραζε απευθείας τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου προς τον Τούρκο ομόλογό του και αντίστροφα αν και σπούδασε και εργάστηκε στις ΗΠΑ.

«Κατά τη διερμηνεία σε μια τόσο σημαντική συνάντηση, απαιτείται εμπειρία και πλήρη επάρκεια», αναφέρουν με νόημα τουρκικά δημοσιεύματα. Φάτμα, το στόμα και τα αυτιά του Ερντογάν | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Η Αμπουσαχάναμπ σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο George Mason στις ΗΠΑ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της με θέμα Σχέσεις Μουσουλμάνων – Χριστιανών στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον. Εργάστηκε μεταξύ άλλων στον Οργανισμό για την Θρησκευτική Ελευθερία του Μπέκετφουντ, το Διεθνές Κέντρο Γουίλσον και το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην Ελλάδα ο Μπαντέρας για το Barracuda – Πώς η Θεσσαλονίκη «νίκησε» τη Νέα Ορλεάνη
Ακολουθήστε Φάτμα, το στόμα και τα αυτιά του Ερντογάν | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Onlineστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Φάτμα, το στόμα και τα αυτιά του Ερντογάν | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: