Φερέιρα: Θα προσπαθήσω να πείσω τον κ. Σαββίδη να κρατήσουμε τον Γιαννούλη

Φερέιρα:  Θα προσπαθήσω να πείσω τον κ. Σαββίδη να κρατήσουμε τον Γιαννούλη

Φερέιρα: “Θα προσπαθήσω να πείσω τον κ. Σαββίδη να κρατήσουμε τον Γιαννούλη”

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα ο Αμπέλ Φερέιρα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του Γιαννούλη και τόνισε πως αν ο Έλληνας μπακ πουληθεί δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να τον αντικαταστήσει.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη πρόκριση επί της Μπενφίκα με τον Αμπέλ Φερέιρα να είναι χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου απατώντας για περισσότερα απ’ είκοσι λεπτά σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν. Ο Πορτογαλος τεχνικός όμως ρωτήθηκε και για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Κάτι το οποίο δεν θέλει ούτε να σκέφτεται και τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, να μην φύγει για την Αταλάντα ή όποια πρόταση έρθει, καθώς αν φύγει δεν μπορεί να αντικατασταθεί ενώ είπε πως είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ που έχει προπονήσει.

“Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα σήμερα και πολλές φορές κάνουμε την ανάλυση μας χωρίς να βάλουμε τον αντίπαλο στην εξίσωση. Η Μπενφίκα είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ατομική ποιότητα και αυτό είναι κάτι γνωστό. Έπρεπε εμείς να κλείσουμε τους κεντρικούς διαδρόμους να τους “σπρώξουμε” στα πλάγια και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους στην κόντρα επίθεση. Όσο πέρναγε ο χρόνος, η πίεση του αντιπάλου δεν θα μπορούσε να είναι στο ίδιο επίπεδο. Εμείς θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά καταλαβαίνουμε καλά ότι σήμερα αυτό ήταν πολύ δύσκολα γιατί πάντα πρέπει να βλέπουμε και ποιον έχουμε αντίπαλο. Όταν παίζουμε με ομάδα στα μέτρα μας έχουμε την κατοχή της μπάλας, όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως η Μπενφίκα η κατοχή μας είναι σε μικρότερα επίπεδα. Προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι ανάλογα με τον αντίπαλο και επιλέγουμε τον τρόπο που θα κερδίσουμε.

Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε λιγότερες επιθέσεις ωστόσο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσεις. Δεν υπάρχουν τέλεια συστήματα, όλα έχουν δυνατά και αδύναμα σημεία και μετά το παιχνίδι βγαίνουν συμπεράσματα. Αυτό που βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ήταν ότι αν αυτή η φάση ήταν δυο αγώνες θα ήταν πιο δύσκολα και αυτό γιατί παίξαμε με μια εξαιρετική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, αν όχι με τον καλύτερο και το ομαδικό μας παιχνίδι, μας έδωσε την νίκη. Αξίζουν όλοι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: