«Φέτος θέλω ηρεμία στις διακοπές μου!»

«Φέτος θέλω ηρεμία στις διακοπές μου!»

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Οι περισσότεροι σχεδιάζουμε τις διακοπές μας, αν και με τα τελευταία στοιχεί για το 4ο κύμα της πανδημίας υπάρχει και μία σχετική επιφυλακτικότητα. Παρόλα αυτά, νιώθουμε την θαλασσινή αγκαλιά να μας περιμένει…
Οι ανάγκες μας φέτος διαφέρουν από εκείνες των προηγούμενων ετών, με εξαίρεση την περσινή χρονιά και πάλι λόγω covid. Θέλουμε την ανεμελιά και την ξενοιασιά, να ζήσουμε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους, φίλους ή συγγενείς. Χρειάζεται όμως και η σχετική προσοχή, όχι μόνο για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό αλλά και ως προς τη δική μας σχέση ή την σχέση με τα παιδιά, έτσι ώστε να μην επιστρέψουμε μαλωμένοι από τις διακοπές, μετατρέποντας τις μέρες ξενοιασιάς και ξεκούρασης σε ζωντανό εφιάλτη!

πηγή φωτογραφίας: Photo by Patryk Sobczak on Unsplash

Και για να περάσουμε καλά, χρειάζεται να αφήσουμε έξω από τις βαλίτσες μας το άγχος της καθημερινότητας και την ένταση της χρονιάς. Να επιτρέψουμε στον εαυτό μας αλλά και στον άλλον να αλλάξει τις συνήθειες χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες προσδοκίες εκτός από το να απολαύσουμε τις μέρες αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να μην αποφασίζει ο ένας και για τους δύο ή για όλη την οικογένεια. Συναποφασίζουμε είναι η λέξη που θα μας φέρει πιο κοντά σε αυτό που έχουμε ανάγκη…
Άρα λοιπόν, αφήνουμε εκτός ότι μας ενοχλεί, επικοινωνούμε στο άλλο μέλος της σχέσης αλλά και στα παιδιά αυτό που θέλουμε να πούμε και δεν αφήνουμε να καταλάβουν από …μόνοι τους, κάποιες φορές συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις, καθώς μικρο-γκρίνιες κυρίως από τα παιδιά θα υπάρξουν.
Το πιο σημαντικό όμως είναι να αφεθούμε στην απόλαυση των ημερών, ακόμα και αν τύχουν μικρο-αναποδιές, χωρίς μουρμούρα και μιζέρια. Ας το δούμε ως μία ανάσα ανανέωσης.

Μαρίνα ΜόσχαΜΑ Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: