Φλωρινιώτης: Ξέσπασε κατά της Πιτσούλη: «Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο»

Φλωρινιώτης: Ξέσπασε κατά της Πιτσούλη: «Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για την παράσταση που ξεκινά στην Κύπρο ο Γιάννης Φλωρινιώτης και μαζί του θα είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος επιστρέφει στο θέατρο μετά τις καταγγελίες!
Η Πηνελόπη Πιτσούλη είχε πει μεταξύ άλλων: «Είναι ένα περίεργο σχήμα, είναι ένα όχι άλλο θέατρο! Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα. Ο κ. Φλωρινιώτης θα είναι για μένα ένα ξένο σώμα γιατί εκείνος είναι τραγουδιστής κι εγώ είμαι ηθοποιός».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης της απάντησε μέσω του Πρωινού: «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις αυτής της κυρίας. Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή ή όχι αλλά εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Εγώ αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε, υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση, την πληροφορώ ότι το επάγγελμά μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής. Γέμιζα στάδια και αναψυκτήρια»!Και σε έντονο ύφος πρόσθεσε: «Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μία παράσταση να την κατακρίνεις; Με στενοχώρησε. Πιο πολύ με στενοχώρησε που είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό! Δεν τη γνωρίζω την κυρία, την έχω δει σε κάποια σίριαλ. Να ευχαριστεί τον Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκανα γνωστή… Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο… Την έχω χ@@@@νη! Να ζητήσει συγγνώμη από τον Κυπριακό λαό… Είναι κακιά και ζηλιάρα!».Διαβάστε επίσης:Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air: Είναι ντροπή!Είπα ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;Ένταση με την αποκάλυψη του Λιάγκα ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό – Ήθελε να αποχωρήσει η ΣκορδάΈχασε τα λόγια του ο Λιάγκας με το εσώρουχο που έδωσε η Κάβουρα στην Σκορδά: «Είναι kinky»

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: