“Φοίνιξ”: Το νέο βιβλίο του Πέτρου Κασιμάτη

"Φοίνιξ": Το νέο βιβλίο του Πέτρου Κασιμάτη

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

"Φοίνιξ": Το νέο βιβλίο του Πέτρου Κασιμάτη

Σύντομα στα βιβλιοπωλεία ένα βιβλίο που ήδη κουβεντιάζεται στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ένα βιβλίο που όλοι το περιμένουμε.
Η απόπειρα δολοφονίας μιας γυναίκας σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αττικής, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Ο ανεξάρτητος ρεπόρτερ Κορνήλιος Σάρμπας θα την σώσει, τυχαία, από τον βέβαιο θάνατο. Είναι η αρχή του νήματος. Ένα κουβάρι δολοπλοκιών, διπλωματικών συνομωσιών, πληρωμένων δολοφόνων, μυστικών υπηρεσιών, διαδρομών βρώμικου χρήματος που η άκρη του δεν έχει τέλος.
Ένα βιβλίο με πολλές ανατροπές. Και οι ήρωες; Θα μας εκπλήξουν.
Ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις. Μια εκτενής επίπονη έρευνα ετών στην σύγχρονη ελληνική ιστορία από τον Πέτρο Κασιμάτη που οδήγησε στη συγγραφή ενός συναρπαστικού μυθιστορήματος. Μπορεί η αλήθεια να κρύβεται πίσω από την μυθοπλασία;
Η εκτεταμένη αυτή έρευνα είχε ως αποτέλεσμα τη συγγραφή του βιβλίου και οδήγησε σε μια απορροφητική σύνθεση αληθινών γεγονότων και μυθοπλασίας.
Αριστοτεχνικά ο Πέτρος Κασιμάτης οδηγεί τους ήρωές του στο να παίρνουν αποφάσεις. Αποφάσεις που απογειώνουν τον αναγνώστη.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

"Φοίνιξ": Το νέο βιβλίο του Πέτρου Κασιμάτη

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: