Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της ψάχνει να βρει χελώνες – Δείτε τη φώτο

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της ψάχνει να βρει χελώνες - Δείτε τη φώτο

Κάθε φορά που η Φωτεινή Αθερίδου δημοσιεύσει φωτογραφίες του γιου της είναι απλά απολαυστικές.
Πέρα από τις πόζες του γιου της, η ηθοποιός έχει τον δικό της τρόπο να τις σχολιάζει. Είναι γνωστό άλλωστε σε όσους τουλάχιστον την ακολουθούν στο Instagram , ότι της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και να αντιμετωπίζει τις περισσότερες καταστάσεις με χιούμορ.

Όπως έκανε και με τα γενέθλια της που συνέπεσαν μέσα στην καραντίνα. «Κοιμάσαι 20 ξυπνάς 30! Θα κεράσω τον εαυτό μου απόψε το βράδυ ένα ποτό για τα γενέθλια μου στο μπαλκόνι μου ! Καλή λευτεριά σε ‘ολους #birthday #karantina #firstday #covid_19 #homesweethome #birthdayalone #30thbirthday», έγραψε σε ανάρτησή της.

Κι αφού οι επιλογές που υπάρχουν λόγω του lockdown είναι περιορισμένος, απολαμβάνει ακόμα περισσότερες βόλτες με τον γιο της.Ο Θοδωρής junior, που έγινε ενός έτους τον περασμένο Σεπτέμβρη, χαίρεται όσο τίποτα άλλο την ελευθερία που έχει τώρα που περπατάει. Έτσι, είναι η καλύτερή του όταν τον πηγαίνουν σε μέρη όπου μπορεί να τρέξει χωρίς οι γονείς του να τον κρατούν όλη την ώρα από το χέρι.

Τις προάλλες λοιπόν ο μικρός Θοδωρής πήγε βόλτα σε πάρκο και άρχισε την αναζήτηση… « Ψάχνοντας χελώνες» ήταν το σχόλιο της μαμάς του στη φωτογραφία που ανέβασε σε Insta Story.

H Φωτεινή Αθερίδου έχει δημοσιεύσει τελευταία αρκετές φωτογραφίες του γιου της δείχνοντας μας στιγμές από την καθημερινότητά τους. Απολαύστε τις στη gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: