Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κοιμούνται

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα που κοιμούνται

Η Emily Novac είναι επαγγελματίας φωτογράφος μωρών από το 2016. Έχει το δικό της στούντιο και έχει φωτογραφίσει εκατοντάδες νεογέννητα και μωρά μεγαλύτερης ηλικίας.«Με ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το να τραβήξω απλώς μερικές φωτογραφίες» γράφει η φωτογράφος στην ιστοσελίδα της και συμπληρώνει «θέλω να σας προσφέρω όμορφες αναμνήσεις από όλα τα σημαντικά ορόσημα στην ιστορία της οικογένειάς σας και όχι μόνο στη γέννηση του μωρού σας» Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αν και στουντιακές είναι αρκετά μίνιμαλ. Η Emily δίνει προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και τις εντυπώσεις κλέβουν οι εκφράσεις των μωρών που φωτογραφίζει.Η φωτογράφος μοιράζεται αρκετές από τις φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram ο οποίος και θυμίζει ένα ιδιαίτερο χρωματιστό portfolio.https://www.instagram.com/p/Ciixus7rUJVΑπό τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές με μωράκια που κοιμούνται γαλήνια. Το σκηνικό είναι απλό και περιλαμβάνει συνήθως κάποιο σεντόνι ή κουβερτάκι σε διάφορα χρώματα.

Photo 1/7
Φασκιωμένο μωράκι με πράσινο ύφασμα ποζάρει στον φακό. Πηγή: Instagram / emilynovakphotography

Photo 2/7
Η Emily στήνει τα μωράκια όπως ακριβώς θέλει για να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.  Πηγή: Instagram / emilynovakphotography

Photo 3/7
Μία ακόμα φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος. Πηγή: Instagram / emilynovakphotography

Photo 4/7
Τα ρούχα και τα props που χρησιμοποιεί υπάρχουν όλα στο στούντιό της. Πηγή: Instagram / emilynovakphotography

Photo 5/7
Μωράκι κοιμάτιαι γλυκά και η Emily το απαθανατίζει. Πηγή: Instagram / emilynovakphotography

Photo 6/7
Μικροσκοπικό κρεβατάκι για ένα μικροσκοπικό μωρό. Πηγή: Instagram / emilynovakphotography

Photo 7/7
Και ένα Αγιοβασιλιάτικο μωράκι Πηγή: Instagram / emilynovakphotography

Συμβουλές για την επαγγελματική φωτογράφιση του νεογέννητουΑρχικά είναι σημαντικό να βρείτε έναν φωτογράφου του οποίου η δουλειά σας αρέσει καις ας εκφράζει. Συζητήστε μαζί του τι θα θέλατε και αφήστε το να σας προτείνει και εκείνος τις ιδέες τους.Η φωτογράφιση γίνεται συνήθως όταν το νεογέννητο κοιμάται, αφενός για να μην ταλαιπωρηθεί το ίδιο και αφετέρου για να κυλήσει πιο ομαλά και εύκολα η όλη διαδικασία.Καλό είναι να έχετε ταΐσει και να έχετε αλλάξει το μωρό πριν τη φωτογράφηση.Ρωτήστε τον φωτογράφο εάν θα χρειαστεί να κρατάτε κι εσείς κάτι στο στούντιο της φωτογράφισης.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: