Φρέναρε στις 800 μονάδες το χρηματιστήριο

Φρέναρε στις 800 μονάδες το χρηματιστήριο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Βρίσκοντας ισχυρή αντίσταση στο “οχυρό” των 800 μονάδων, η χρηματιστηριακή αγορά “φρέναρε” σήμερα μετά από 4 ημέρες ανόδου, που απέφερε αθροιστικά κέρδη της τάξεως του 8% στον ΓΔ και στις τράπεζες.

Χρηματιστηριακοί παράγοντες και αναλυτές εκτιμούν ότι η βραχυχρόνια τάση δεν έχει αλλάξει και το τεστάρισμα της αντίστασης θα συνεχισθεί τις επόμενες μέρες, με διακυμάνσεις πέριξ των 800 μονάδων. Η κατάληψη αυτού του “οχυρού” μπορεί να αποτελέσει αφετηρία νέου ανοδικού κύκλου προς τα υψηλά 12μήνου, στις 825+ μονάδες.

Η περαιτέρω ανάκαμψη προϋποθέτει βέβαια βελτίωση του χρηματιστηριακού κλίματος διεθνώς, κάποια καλά νέα-καταλύτες από το εσωτερικό μέτωπο – και αυξημένο τζίρο.

Προς το παρόν φαίνεται ότι το ΧΑ αναζητεί νέα επίπεδα ισορροπίας και ο Γενικός Δείκτης θα συνεχίσει να “βολτάρει” στην περιοχή  των 795-805 μονάδων, ώσπου να αποκτήσει κατεύθυνση.

Η αβεβαιότητα για τη συνέχεια καθιστά επιφυλακτικούς τους επενδυτές, συνηγορώντας  σε ρευστοποιήσεις προς κατοχύρωση βραχυχρόνιων κερδών. Ουδέτερη η επίδραση από τις ευρωπαϊκές αγορές, που κινούνται σήμερα σταθεροποιητικά, με ανεπαίσθητες αποκλίσεις από τα χθεσινά κλεισίματα, ενώ οι δείκτες της Wall Street καταγράφουν οριακά κέρδη της τάξεως του 0,2%.

 Μετοχές και δείκτες

Εντονη μεταβλητότητα επικράτησε στη σημερινή συνεδρίαση και οι βασικοί δείκτες άλλαξαν πολλές φορές κατεύθυνση, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι το βραχυχρόνιο ρίσκο έχει αυξηθεί. Στο επίκεντρο τις προσοχής τα θέματα της πανδημίας, οι επιπτώσεις της στα δημοσιονομικά και τις επιχειρήσεις και οι εξελίξεις στο μέτωπο των τραπεζών.

Υποτονική η συναλλακτική κίνηση, σε χαμηλά επίπεδα ο τζίρος (43,6 εκατ. ευρώ), ένδειξη επιφυλακτικότητας και “απραξίας”  από πλευράς διαχειριστών μεγάλων χαρτοφυλακίων. Κοντά στα χαμηλά ημέρας τερμάτισαν όλοι οι δείκτες

 Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε υψηλό +0,95% (στις 803,94 μονάδες) κατά το πρώτο ημίωρο των συναλλαγών και στη συνέχεια “κοκκίνισε πρόσκαιρα (-0,04% στις 796,08 μονάδες). Ακολούθησαν έντονες διακυμάνσεις και παρατεταμένη διολίσθηση. Τερμάτισε στις 795,91 μονάδες με οριακή μεταβολή -0,06%..

Ο FTASE25 της υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε επίσης οριακά κατά 0,10% στις 1.895,5 μονάδες.

Ο τραπεζικός δείκτης πήγε αρχικά +1,29%, γύρισε στο κόκκινο μέχρι -1,99% και τερμάτισε με απώλειες 1,37% στις 465,09 μονάδες.

Με θετικό πρόσημο μόνο η  Πειραιώς (+3%), που αποκομίζει κέρδη περίπου 20% τις τελευταίες 4 ημέρας, ανακάμπτοντας μετά από μια μεγάλη “βουτιά” της τάξεως του -45%. Στο κόκκινο Alpha -2,5%, Attica -1,7%, Εθνική και  Eurobank…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: