Φρενάρει το χρηματιστήριο

Φρενάρει το χρηματιστήριο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η κατάρρευση της μετοχής της Τρ.Πειραιώς (-20% σήμερα, -70% από την ημέρα  που ανακοινώθηκε η ΑΜΚ) “δηλητηριάζει” το ψυχολογικό κλίμα στο ΧΑ,  την ώρα που η αγορά βρίσκεται αντιμέτωπη με  κρίσιμες αντιστάσεις. Η διάθεση ανάληψη ρίσκου περιορίζεται, οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δίνουν τον τόνο στις συναλλαγές και η ανοδική κίνηση επιβραδύνεται.

 Χρηματιστηριακοί παράγοντες και αναλυτές εκτιμούν ότι το ΧΑ μπαίνει τώρα σε φάση πρόσκαιρης σταθεροποίησης,με προοπτική διόρθωσης, η οποία θα έχει περιορισμένο εύρος και μικρή χρονική διάρκεια. Τα υψηλά βραχυχρόνια κέρδη αποτελούν πλέον ισχυρό κίνητρο για ρευστοποιήσεις, που μπορεί να ανακόψουν την άνοδο και να προκαλέσουν επιταχυνόμενη διορθωτική κίνηση.

Η μεταβλητότητα που είναι ήδη εμφανής στο ταμπλό αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες. Η εικόνα στα Παράγωγα, όπου τις τελευταίες μέρες αυξάνονται συνεχώς τα ανοικτά συμβόλαια, δείχνει ότι επιθετικά χαρτοφυλάκια ποντάρουν σε “γύρισμα” της αγοράς – μία πτωτική κίνηση που θα αποφέρει μεγάλα κέρδη σε short θέσεις.

 Κλειδωμένο στο limit down και σήμερα το ΣΜΕ Ιουνίου της Τρ. Πειραιώς (-6,8% στα 0,233 ευρώ), που προδικάζει περαιτέρω καταβύθιση της μετοχής. Οριακά σε θετικό έδαφος οι υπόλοιπες τραπεζικές μετοχές

Μετοχές και δείκτες

Από το ξεκίνημα της συνεδρίασης οι βασικοί δείκτες κινούνται με συνεχείς διακυμάνσεις μικρού εύρους και εναλλαγές κατεύθυνσης.

Ο Γενικός Δείκτης πήγε μέχρι τις 886,15 μονάδες (+0,53%) και τώρα βρίσκεται στις 883,7 με άνοδο 0,25%.

Ο FTASE25 της υψηλής κεφαλαιοποίησης κερδίζει επίσης 0,25% στις 2.137 μονάδες. Κατά 0,35% ενισχύεται ο FT40mid της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Ο τραπεζικός δείκτης σημείωσε υψηλό +0,96% και χαμηλό -1%. Αυτή την ώρα σημειώνει άνοδο 0,25%. Με θετικό πρόσημο Alpha +1,2%, Εθνική +1%, Eurobank +0,7%. Στο κόκκινο Πειραιώς -20%, Attica -2,6%, Ελλάδος -2,9%.

Στα εμποροβιομηχανικά και λοιπά blue chips συνεχίζεται το ράλι της ΕΥΔΑΠ (+4,2%). Ακολουθούν ΔΕΗ +2,4%, ΑΔΜΗΕ +2%, Aegean +1,7%,  Ελλάκτωρ και ΟΤΕ +0,9%.

Στον αντίποδα με τις μεγαλύτερες απώλειες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ -2,5%, Μυτιληναίος -1,7%, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή -1,5%, Βιοχάλκο και Jumbo -0,8%.

 Στα mid caps ξεχωρίζουν Autohellas +4,3%, Intracom, Ιντρακάτ και Ικτίνος +2,4%, ΕΥΑΘ +1,7%. Στο κόκκινο MIG -9%, Profile -1,9%, Αβαξ -1,4% Πλ. Θράκης και Τεχνική Ολυμπιακή -1,2%.Πλαίσιο -2%, Autohellas -1,7%..

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: