Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός: Φοίτηση και πιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα από το City Unity College

Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός: Φοίτηση και πιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα από το City Unity College

Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία, η γνώση, η εξειδίκευση και η κατάρτιση, μαζί και οι υψηλές προοπτικές αποκατάστασης στον τομέα της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού συναντούν τα ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών του City Unity College. Με δυνατότητα διεύρυνσης του γνωσιακού επιπέδου, απόκτησης μεταπτυχιακού, αλλά και διδακτορικής διατριβής, το κολλέγιο Πανεπιστημιακών σπουδών εξασφαλίζει ευρεία και πολυεπίπεδη φοίτηση για κάθε φοιτητή που ονειρεύεται να σπουδάσει και να ειδικευτεί στον συγκεκριμένο τομέα, εξασφαλίζοντας πιστοποίηση μέχρι το ανώτατο επίπεδο σπουδών. Με προπτυχιακά, προγράμματα υψηλού επιπέδου που υποστηρίζονται από το διεθνές αναγνωρισμένο εργαστήριο (Cognition, Action et Plasticité Sensorimotrice, INSERM 1093), το οποίο εκτός από την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας της Γαλλίας έχει και την πιστοποίηση από το υψηλού κύρους Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (Institut National de Santé et de Reherche Médicale, INSERM).

Πτυχίο ΤΕΦΑΑ με μεγάλη γκάμα κατευθύνσεων

Στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του City Unity College, ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να διδαχτεί τις αθλητικές επιστήμες στο ιδανικό περιβάλλον, το οποίο παρέχει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα Πανεπιστημιακές σπουδές σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις: Εκπαίδευση και φυσική αγωγή, αθλητική προπονητική, προσαρμοσμένη φυσική αγωγή και υγεία, διοίκηση αθλητισμού. Το ΤΕΦΑΑ διαθέτει επίσης ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης (Centre de l’Expertise de laPerformance- Gil Cometti), το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδες και αθλητές υψηλού επιπέδου.

Eνώ η θεωρητική εκπαίδευση πραγματοποιείται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του City Unity College, στην καρδιά της Αθήνας tην ίδια ώρα, η πρακτική εξάσκηση γίνεται σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, τον Πανελλήνιο καθώς και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις υψηλές προδιαγραφές. Παράλληλα, τα σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να εργάζεται σε ατομικό υπολογιστή, απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική εκμάθηση της στατιστικής επιστήμης.

Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα σε Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Αθλητισμού, της Υγείας και της έρευνας καθώς και στη διδασκαλία ενηλίκων. Με την αποφοίτησή τους, θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να εφαρμόζουν τις επιστημονικές πληροφορίες και τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών,…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: