Γ. Οικονόμου για Αλ. Τσίπρα: Από κούφια συνθήματα οι Έλληνες έπαθαν κι έμαθαν

Γ. Οικονόμου για Αλ. Τσίπρα: Από κούφια συνθήματα οι Έλληνες έπαθαν κι έμαθαν

Για «κούφια συνθήματα» και για έλλειψη κατανόησης της διεθνούς πραγματικότητας κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε σχόλιό του για τη σημερινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας, όπως κάνει πάντα όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, έχει μια εύκολη συνταγή για όλα. Λεφτά και προσλήψεις» σημείωσε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι λοιπόν και σήμερα ήταν επικίνδυνα απλοϊκός σε όσα είπε για ένα τεράστιο σε μέγεθος κοκτέιλ διεθνών κρίσεων. Φάνηκε ότι αγνοεί τη διεθνή πραγματικότητα και δεν κατανοεί το μέγεθος και τις διαστάσεις των κρίσεων για αυτό και η πολιτική του πρόταση εξαντλείται ξανά στο ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο η πραγματικότητα αυτή θα αλλάξει. Από κούφια συνθήματα όμως οι Έλληνες έπαθαν κι έμαθαν».

Υπενθύμισε ακόμη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ότι «ο έλεγχος των αρμών της εξουσίας, δεν ακούστηκε πρώτη φορά από τον κ. Πολάκη» αλλά «το είπε ο ίδιος μιλώντας σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, απλώς ο κ. Πολάκης την εξειδικεύει».

Προτεινόμενα για εσάς

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: