Γ. Οικονόμου για Ν. Ανδρουλάκη: Προσδοκούμε μία δημιουργική αντιπολίτευση

Γ. Οικονόμου για Ν. Ανδρουλάκη: Προσδοκούμε μία δημιουργική αντιπολίτευση

«Προσδοκούμε μία δημιουργική αντιπολίτευση» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά με τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τον πρωθυπουργό το προσεχές διάστημα.

«Η χθεσινή διαδικασία αφορά το Κίνημα Αλλαγής. Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Ανδρουλάκη, τον συνεχάρη για την εκλογή του. Προσδοκούμε μία αντιπολίτευση δημιουργική, προτάσεις» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε πως από εκεί και πέρα η κυβέρνηση «συνεχίζει τη δουλειά της προκειμένου να παράγει έργο που θα προάγει το δημόσιο συμφέρον και που θα κάνει τη ζωή των πολιτών καλύτερη σε όλα τα επίπεδα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε πως δεν έχει κλειστεί ακόμη κάποιο ραντεβού του πρωθυπουργού με τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά συμπλήρωσε πως «είναι φυσικό ο πρωθυπουργός και ο νέος πρόεδρος ενός κόμματο που είναι η τρίτη δύναμη στο κοινοβούλιο να προγραμματίσουν να έχουν μία επικοινωνία. Νομίζω θα κανονιστεί αυτό το επόμενο διάστημα».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: