Γ. Οικονόμου: «Λάθος» η πράξη του Μπογδάνου- Ανάλογα λάθη δεν θα γίνονται ανεκτά στο μέλλον

Γ. Οικονόμου: «Λάθος» η πράξη του Μπογδάνου-  Ανάλογα λάθη δεν θα γίνονται ανεκτά στο μέλλον

Λάθος χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου  την πράξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα μαθητών νηπιαγωγείου.

Όπως είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών , ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά.

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων όσων βρίσκονται εντός της ελληνική επικράτειας. Πόσο μάλλον των νέων παιδιών. Η αρχή αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση εντός της ΕΕ. Ακόμα περισσότερο, είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κεντροδεξιά παράταξη, όπως είναι η Νέα Δημοκρατία. Και είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη του κόμματος πρέπει να ακολουθούν αυτή την αρχή», είπε ο κ. Οικονόμου.

«Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος, μια πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξής μας. Ήταν ένα λάθος που ο ίδιος αναγνώρισε μεν απολογούμενος για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε στοιχεία παιδιών που είχαν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», τόνισε.

Σε άλλη ερώτηση για τον κ. Μπογδάνο, με το δημοσιογράφο να διευκρινίζει πως ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι η πράξη του η ίδια ήταν λάθος αλλά αρχικά διέψευσε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη και στην πορεία ανασκεύασε λέγοντας πως το λάθος του ήταν πως δεν κατάλαβε τι ανέβασε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως έχει τοποθετηθεί για το περιστατικο και τους συνειρμούς που επιχειρήθηκαν. 

Σε τρίτη ερώτηση, για τον αν είναι μεγάλος ο αριθμός των ανηλίκων παιδιών μετανασταών στα σχολεία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημέιωσε ότι «κάθε παιδί που βρίσκεται στη χώρα οφείλει να έχει τη μόρφωση και την εκπαιδευτική αντιμετώπιση που πρέπει να έχει». «Ο ανθρωπισμός δεν μετριέται με νούμερα;», είπε απαντώντας στην ερώτηση για τον αριθμό των ανηλίκων παιδιών μεταναστών.  

Απαντώντας έπειτα σε ερώτηση για τρόπο με τον οποίο θα πειστούν οι κεντρώοι και φιλελεύθεροι ψηφοφόροι να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ κρατώντας τον κ. Μπογδάνο, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «οι ψηφοφόροι και η κοινωνία πείθονται βλέποντας τη σύνθεση της κυβέρνησης, τις πολιτικές που εφαρμόζει, βλέποντας το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση της ΝΔ προς το σύνολο της κοινωνίας». 

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η πολιτική μας είναι μια πολιτική…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: