Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας στερείται σοβαρότητας και κατανόησης των συνθηκών

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας στερείται σοβαρότητας και κατανόησης των συνθηκών

Για «εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνη επιμονή στη μικροπολιτική αντιμετώπιση κορυφαίων ζητημάτων» κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονομου, σχολιάζονταςτην κριτική του Αλ. Τσίπρα κατά της κυβέρνησης με αιχμή την ακρίβεια και τις ενεργειακές ανατιμήσεις.

Όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου, «είτε ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται το διεθνές περιβάλλον, είτε συνειδητά ψευδολογεί όπως το συνηθίζει, το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας στερείται όλων των πολιτικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται από τις κρίσιμες περιστάσεις: σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κατανόηση των συνθηκών».

«Ως συνήθως, μιλά για ευθύνη φερόμενος ανεύθυνα και καιροσκοπικά» πρόσθεσε. Διαβεβαίωσε τέλος πως «η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε εθνική και ευρωπαϊκή δυνατότητα, αντιστέκεται κατά το μέγιστο δυνατόν στην πίεση των διεθνών κρίσεων, υπερασπιζόμενη τα εθνικά δίκαια, την κοινωνία των πολιτών και την οικονομία. Με πολύπλευρες πρωτοβουλίες και με διαρκή ενίσχυση όσων δοκιμάζονται περισσότερο».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: