Γάτες κάνουν babysitting στο μωρό και είναι απλά αξιολάτρευτες (vids)

Γάτες κάνουν babysitting στο μωρό και είναι απλά αξιολάτρευτες (vids)

Ολοένα και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η συμβίωση με ένα κατοικίδιο έχει πολλά οφέλη στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Μεταξύ αυτών, η ενίσχυση της αίσθησης ευθύνης, αλλά και η ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων, καθώς το κατοικίδιο είναι ένας φίλος για το παιδί, ένας σύμμαχος στο παιχνίδι που το βοηθάει να εξωτερικεύσει συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Επίσης, τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια έχουν πιο έντονο το αίσθημα της συμπόνιας και αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενσυναίσθηση.
Οι γάτες είναι από τα αγαπημένα κατοικίδια και όχι άδικα. Είναι αξιαγάπητες, τρυφερές και όταν δεν τις πιάνουν οι κρίσεις ανεξαρτησίας τους, είναι όλο νάζι και χάδια. Στα μωρά δε, συμπεριφέρονται με ακόμα περισσότερη τρυφερότητα και βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου κατά καιρούς, το επιβεβαιώνουν.

Ένα από αυτά είναι και το βίντεο που ακολουθεί. Γονείς έχουν καταγράψει με την κάμερα απολαυστικά στιγμιότυπα που αποδεικνύουν ότι η γάτες μπορούν να γίνουν οι καλύτερες babysitters.

Εάν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα, ρίξτε μία ματιά και στο παρακάτω βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια views.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: