Γενοκτονία των Αρμενίων: Ο Ερντογάν… γράφει ξανά την ιστορία και οι θύτες γίνονται θύματα!

Γενοκτονία των Αρμενίων: Ο Ερντογάν... γράφει ξανά την ιστορία και οι θύτες γίνονται θύματα!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Όλοι στην Τουρκία περίμεναν την απάντηση Ερντογάν στον Μπάιντεν για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων μετά από την συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου, το μεσημέρι της Δευτέρας – και ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν τους απογοήτευσε: παρουσιάζοντας μία δική του εκδοχή της Ιστορίας, βασισμένη, όπως είπε, σε ένα εκατομμύριο έγγραφα, ο Ερντογάν επιχείρησε να μετατρέψει τους θύτες σε θύματα.

Μίλησε για «συμμορίες Αρμενίων», από 150.000 ως 300.000 άνθρωποι, όπως είπε, οι οποίοι έκαναν σφαγές μέσα στην επικράτεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Επίσης, ανέφερε ότι σε συνεργασία με ρωσικές δυνάμεις πολεμούσαν κατά της Τουρκίας και οι αρχές της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, έλαβαν μέτρα προφύλαξης.

Παράλληλα, μίλησε για τις «καταστροφικες συνέπειες» που θα έχει η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στις σχέσεις Τουρκίας- ΗΠΑ, ωστόσο δεν προχωρησε παρά σε έναν αόριστο υπαινγμό ότι αν οι ΗΠΑ επιμείνουν στο αρμενικό , τότε η Τουρκία θα αναγκαστεί «να κάνει κάποιες κινήσεις», όπως χαρακτηριστικά είπε. Ωστόσο, είναι εμφανής η τακτική του να χαρακτηρίζει το θέμα «ιστορικό» – και «όχι πολιτικό»

Την ίδια στιγμή, η τουρκική λίρα δεχόταν νέες πιέσεις – μία υπενθύμιση στον Ερντογάν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά: Ο Μπάιντεν είχε το τακτ να σηκώσει το τηλέφωνο και να το ενημερώσει ότι θα προχωρούσε ως εκεί που κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε φτάσει για το ζήτημα των διωγμών των Αρμενίων – στην αναγνώριση της γενοκτονίας – και το μόνο που είχε να δώσει ως αντιστάθμισμα ήταν μία υπόσχεση τετ α τετ συνάντησής τους στις 14 Ιουνίου, με την ευκαιρία της συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Οι απίστευτες δηλώσεις Ερντογάν

«Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν χρησιμοποίησε αβάσιμες και άδικες δηλώσεις για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη γεωγραφία μας εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Αυτές οι συζητήσεις, που δεν έχουν ιστορική και νομική έκφραση, εκνευρίζουν το έθνος μας και εμάς. Νομίζουμε ότι έγινε μετά από πιέσεις ομάδων κατά της Τουρκίας», τόνισε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι αν πρόκειται να ξεκινήσει τέτοια διαδικασία «θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε το μόνο έθνος και κράτος που ντρεπόμαστε γι’ αυτή τη μάχη». Όσοι απευθύνουν την έκφραση της Γενοκτονίας σε εμάς, ειδικά οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο έθνος. Όπως…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: