Γεωργιάδης: Η νέα πλατφόρμα e-Λαχαναγορά, θα βοηθήσει επαγγελματίες και καταναλωτές

Γεωργιάδης: Η νέα πλατφόρμα e-Λαχαναγορά, θα βοηθήσει επαγγελματίες και καταναλωτές

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ένας χρόνος πέρασε από την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας e-Καταναλωτής και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι καθημερινά την χρησιμοποιούν πάνω από 130.000 πολίτες.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, στονν χαιρετισμό του στην εκδήλωση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), για την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας «e-Λαχαναγορά» σημειώνοντας ότι η λειτουργία της αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην ψηφιοποίηση του οργανισμού και υπογράμμισε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στηρίζει τις προσπάθειες εξέλιξής του σε ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο για επαγγελματίες και καταναλωτές.

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης στηρίζει τις προσπάθειες του οργανισμού να μετεξελιχθεί σε μία σύγχρονη επιχείρηση, σε ένα σύγχρονο οργανισμό που θα μπορεί να παρέχει καλές υπηρεσίες στους πελάτες του, καλά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές στους καταναλωτές και θα τηρεί τους κανόνες της χρηστής εταιρικής διακυβέρνησης, έτσι ώστε να ξέρουμε ότι οι αμαρτίες του παρελθόντος έχουν μείνει οριστικά πίσω» σημείωσε ο υπουργός.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, υπογράμμισε τη σημασία που δίνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στην ομαδική προσπάθεια για να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν όλα εκείνα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και πρόσθεσε ότι με αυτό τον προσανατολισμό ετοιμάζονται τα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ και του αναπτυξιακού νόμου.

«Από σήμερα, η Κεντρική Λαχαναγορά εκσυγχρονίζεται και μπαίνει στη νέα ψηφιακή εποχή. Το e-Λαχαναγορά αποτελεί ένα καινοτόμο, απλό και εύχρηστο εργαλείο που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και θα εξυπηρετεί ένα μεγάλο σύστημα από χονδρεμπόρους, τοπικές αγορές και super-markets για την προμήθεια πρώτων υλών» είπε ο κ. Παπαθανάσης.

Η εφαρμογή «e-Λαχαναγορά», αναφέρεται σε B2B επιχειρήσεις και επαγγελματίες διάφορων κατηγοριών χονδρικού εμπορίου, όπως φρούτα, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά, μυρωδικά.

Με την εφαρμογή e-Λαχαναγορά παρέχεται η δυνατότητα οι χρήστες της να κάνουν την παραγγελία, να δουν το ιστορικό των παραγγελιών και αναλυτικές πληροφορίες, να αναζητήσουν τις κοντινότερες επιχειρήσεις με ελάχιστη παραγγελία, να κάνουν τις πληρωμές με κάρτα ή μετρητά, καθώς και να επιλέξουν delivery ή παραλαβή από το κατάστημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (γνωστή ως Υπερταμείο), Γρηγόρης Δημητριάδης, δήλωσε ικανοποιημένος για την…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: